Havekoncert med Julie Berthelsen og LiveStrings 12.juni kl.15.00

Vanløse Haver

lør 12 jun 2021 15:00

Den 12.juni kan du opleve en skøn havekoncert med LiveStrings og Julie Berthelsen, som deler koncerten og derved giver jer en dobbeltkoncert oplevelse.

Strygerkvartetten LiveStrings spiller deres smukke musik fra et stort bagkatalog af alt fra klassisk musik til rytmisk musik. LiveStrings består af fire kvinder, der alle er uddannet på Det Kongelige Musikkonservatorium i København, og som har suppleret uddannelsen med studier i bl.a. New York, Chicago, London, Paris og Berlin. Sammen er de et af de mest interessante ensembler i Danmark, og spiller på 'mange strenge' som har formet dem til nogle af de allerbedste i feltet. På dagen medbringer de også en 'special guest': Nicolai Kornerup på klaver og Accorideon.

Sangerinde Julie Berthelsen har efterhånden været igang i mange år, og er som den etablerede artist hun er et af de helt dygtige live artister. Ved denne koncert vil hun tage jer baglæns igennem tiden med hendes sange, og fortælle sin historie med de udvalgte sange fra de sidste tyve år, som hendes karriere efterhånden har af år bag sig. Her vil i få både helt nye sange , samt de gode gamle hits, samt hendes fortællinger til de forskellige sange og tider.

Kom til en vidunderlig dag i haven, nyd musikken og få en speciel oplevelse.

Der holdes to koncerter på dagen og I kan derfor vælge at komme til koncert kl.12.00 og/eller kl.15.00
OBS: DENNE BILLET ER TIL KLOKKEN 15.00

Medbring drikkelse, mad, snacks og hvad I ellers kunne have lyst til at tage med, og hyg med havepicnic-stemning og musik.

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger