Mikael Simpson

Ribers Gard

lør 24 jul 2021 20:00

Mikael Simpson præsenterer i 2021 et nyt jazzet liveband efter han i 2019 begyndte igen at turnere i eget navn, og efter i mange år at have haft en stor kærlighed til jazzen, så har han til sommeren 2021 samlet et liveband til at fremføre de største sange i en håndspillet, analog liveudgave.
Den prisvindende sanger, sangskriver og radiovært Mikael Simpson har modtaget både Steppeulven, Danish Music Awards og P3-prisen for sine udgivelser i eget navn. Han slog igennem med soloalbummet “Os 2 + Lidt Ro” i 2002 og har desuden været en del af det hedengangne indieband Luksus, samt optrådt med Trentemøller, Lulu Rouge og som en tredjedel af spoken word-projektet Vi Sidder Bare Her med Jørgen Leth. Og nu står han klar til at indtage Koncertsalen med sine nye musikalske legekammerater.
“Jeg har været ekstremt privilegeret af at spille med mange fantastiske musikere igennem de sidste 20 år. Med den her gruppe er jeg nået til et punkt i min musikalske tilværelse, hvor drømme bliver til virkelighed,” siger Mikael Simpson om det nye band, som består af hans faste pianist Asger Baden, en meriteret rytmegruppe med AC på bas og Jakob Høyer på trommer (også Raveonettes, The Savage Rose, Sort Sol, Kira Skov m.fl.), samt den efterspurgte trompetist Kasper Tranberg, der har spillet med alle fra Yusef Lateef til C.V. Jørgensen.

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger