Queen Machine - Sommerfest i Faaborg

Faaborg Havn

fre 17 sep 2021 18:00

Glæd jer til hygge med vennerne, god mad, kolde drikke og masser af sange, du kan synge med på!

Queen Machine
I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser.
 
Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.
 
Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Support Nicklas Ejby
Nicklas Ejby varmer op med de største hits fra 60’erne og frem. Heriblandt The Beatles, Rasmus Seebach, Kim Larsen/Gasolin, Melodi Grand Prix, Creedence Clearwater Revival, Thomas Helmig, Malurt, Poul Krebs, Tones And I og mange mange flere. 

Glæd dig til en dejlig aften på havnen i Faaborg!

Mad og drikke må ikke medbringes, men kan købes på pladsen.

Koncerten afholdes under åben himmel og sælges stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så der kan derfor komme ændringer.

Program:
18.00 Pladsen med barer og foodtrucks åbner
19.00 Support Nicklas Ejby
20.30 Queen Machine
22.00 Tak for i aften

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med billetten.

Billetpris: kr. 350,- + gebyr.

Du kan også vælge at købe partoutbillet til både Queen Machine og Poul Krebs/Dorthe Gerlach koncerterne på havnen i Faaborg for kr. 675,- + gebyr.

Arrangør: Vores Faaborg & Egn og EventC 

Dette arrangement har fundet sted

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger