SABOTAGE fra Skårup-teater om modstandsbevægelsen!

Skårup Seminarium - P-pladsen

fre 03 sep 2021 18:00

TEATER VITO glæder sig til at præsentere: - SABOTAGE fra Skårup – et teaterstykke om modstandsbevægelsen i Skårup , som du oplever gående og på cykel!

En rejse tilbage i tiden med Skårup og omegn som kulisse:
Forestil dig, at du bevæger dig rundt i Skårup gående og på cykel, og at du pludselig oplever, at du befinder dig midt i perioden 1943 til 1945, og historien om modstandsbevægelsen i Skårup åbner sig op og bliver levende! 
På din vej rundt i Skårup og omegn vil du ved de autentiske locations se historien om modstandsbevægelsen i Skårup under 2. verdenskrig udspille sig lige foran dig.                                           
Du vil få en oplevelse af, at du er vidne til historien om de lokale beboere i Skårup og de studerende fra Skårup Statsseminarie, der deltog i modstandskampen og satte deres liv på spil mod den tyske værnemagt i årene 1943 – 1945.
Scenerne foregår på på de originale steder i Skårup og Omegne herunder på Gl. Klingstrup, hvor det skete i virkeligheden under krigen. Undervejs vil historen samle sig, og du vil til slut have et klart billede af, hvad der foregik i skårup under 2. Verdemskrig.

Praktiske informationer:

  • Billetprisen inklusiv kaffe, te eller en vand samt kage.
  • En intim forestilling, hvor du kommer tæt på skuespillerne. Der sælges kun 40 billetter til hver forestilling.
  • Mødested: Du møder 10 min. før forestillingen med din cykel på parkeringspladsen ved Skårup Seminarium på Skårup Kirkebakke 4.
  • Bus til de ældste og de gangbesvære!       Der vil til hver forestilling være mulighed for, at 8 ældre personer, der ikke kan cykle, kan blive kørt i bus til de sidste 3 scener, hvor vi andre skal cykle! 
  • Parkeringspladser: Du kan finde parkeringspladser ved det gamle Skårup Seminarium, ved Skårup Skole, ved Skårup idræts og kulturcenter samt ved Brugsen i Skårup. Hilsen Teater VITO

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger