Platforms clairvoyance med Marion Dampier-Jeans -inkl. entré

Ravnsborg

lør 04 dec 2021 16:00

Den verdensberømte Clairvoyant, Marion Dampier-Jeans tilbyder igen platforms-clairvoyance i verdensklasse. SKAL opleves!

Forvent det uventede når et af verdens største medier, Marion Dampier-Jeans laver ”Platforms clairvoyance”. Måske var du en af de heldige der fik billet til en af de totalt udsolgte arrangementer med Marion, tilbage i 2019. Marion bor til dagligt i England, men har indvilliget i at tage turen til Danmark til årets julemarked. Denne gang med et arrangement lørdag eftermiddag samt søndag formiddag.  

Sidst oplevede vi hvordan folk fik beskeder fra den anden side, af helt enestående karakter. Postmanden der stod med sin cykel i rødt tøj, som børnebørnene rigtigt nok kunne huske billedet af hjemme på væggen. Den ældre, muntre og – nå ja - overvægtige dame, der selv guidede sin kiste ud af kirken efter hendes død, og Marion der kunne beskrive begravelsen og fodgængerfeltet der skulle krydses i detaljer, samt den unge mand der var kørt galt, hvis venner fik ro i sjælen da han, via Marion, fortalte at det bestemt ikke var meningen, men at han havde det godt og ofte var hos dem. Den slags kuldegysningsfremkaldende oplevelser kommer meget tæt på, når Marion beviser, at der er mere mellem himmel og jord.
Billetten inkluderer entré til Ravnsborg Julemarked fra kl. 10.00 og frem til arrangementets start kl 16.00. 
Varighed ca. 1 time.

Se mere på www.ravnsborgmarkeder.dk

OBS! Området er ikke egnet for gangbesværede.

HUSK at holde dig opdateret på eventuelle Coronarestriktioner på www.ravnsborgmarkeder.dk

(Tillægsbillet er forbeholdt dig, som allerede har købt entrébillet)

Mindst 14 år

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger