Wind, Nyboe & Lavendt - FolkeFusion koncert på Voldbygaard

Voldbygaard

tir 07 dec 2021 20:00

Velkommen til julekoncert på Voldbygaard med FolkeFusions Trioen Wind, Nyboe og Lavendt. 

Nyt dansk Folk-fusion ensemble, med et touch af keltisk drive og skæve balkan-rytmer. Vellydende, eksperimenterende og swingende takes på kendte folkeviser og den danske sangskat fra 1800-tallet. Fortolket af stærk vokal fra den erfarne og anerkendte sangerinde Janne Wind og to ekvilibristiske guitarister med tusindvis af kilometer i strengene, Thomas Nyboe Rasmussen og Lars Lavendt.

Et legende, iørefaldende og medrivende koncept til fastholdelse og fornyelse af en dansk kulturkanon, der her med lethed trækkes op i det 2100 århundrede. 
Ensemblet leverer "sange til årstiden", en blanding af optræden fra trioen, krydret med små anekdoter og publikums-involvering med fællessang, i et blandingsforhold, der tilpasses arrangørens ønsker. Vi henvender os således til såvel det modne café-, forenings- eller kirke-publikum, som til det yngre segment på Høj/fri/- og efterskoler. 

Stemningsfulde sange som "Det var en lørdag aften", "Skyerne gråne", "Spurven sidder stum bag kvist", "En rose så jeg skyde" og "Ramund" er på programmet. Pludselig lever de gamle sange i nyfortolkede udgaver, hvor tekst og stemning høres på en ny og moderne måde. 
 
Alternative taktarter og lydbilleder fornyer de kendte sange, hvor de to guitarer skaber både bredde og swung med lækre detaljer og masser af energi sammen med vokalen. 
 

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger