Henning Stærk Band koncert + menu

PAKHUSET, NØRRE AABY STATION

fre 03 jun 2022 18:00

FRE 3. JUNI 2022 KL. 18:00

I 2022 fejrer Henning Stærk 55-års jubilæum!
Det fejres bl.a. med en udgivelse af en ny digital single (den 27/8 2021), ’Help Me Through the Night’, skrevet af Kris Kristofferson.
Og selvom dåbsattesten udkom i 1949, forhindrer det ikke Henning Stærk i - med manér - at fortsætte sin 'Never Ending Tour' i 2021 sammen med sit velspillende band og til glæde for sit store og trofaste publikum.

Første single indspillet i 1967

Henning Stærks første single kom allerede i 1967 - for mere end 50 år siden. Den var på 7” vinyl, som var datidens medie. I 2017 og 2018 udgav Henning så sine seneste singler digitalt: ’Big Boss Man’ og ’Someone You Love’ som er skrevet af Tina Dickow.

Landevejen blev hans skæbne

Siden Henning Stærk begyndte at spille, har det altid været kontakten med publikum og livekoncerterne, der har været ledestjerne for hans vej. Selv efter mere end 3000 koncerter glæder han sig, hver gang han skal afsted. Og der skal meget til at holde ham fra det. Efter 54 år på landevejene er bentøjet selvfølgelig lidt slidt. Men stemmen fejler ikke noget. ”Et liv med rock’n’roll er ikke skånekost. Og mange i min generation - mig selv inklusive - har været hårde ved sig selv. Men lysten til musikken og den magi, der opstår, når man spiller en koncert for et medlevende publikum, holder mig i gang”, siger han. Derfor fortsætter tourbussen ufortrødent med at rulle. ”Lysten til at spille er stadig fuldstændig intakt. Og med årene er jeg blevet stadigt gladere for at spille lige nøjagtig den musik, jeg holder allermest af”, siger Henning Stærk.
Dansk rockhistorie – i levende live!


          

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger