Partoutbillet Knaplund Destilleri

Knaplund Destilleri

fre 24 jun 2022 19:00

Knaplund Destilleri inviterer til sommerfester i de hyggelige omgivelser fredag den 24. juni og lørdag den 25. juni 2022. 
 
Glæd jer til hygge med vennerne og et par skønne dage med musik på mikrodestilleriet.

Fredagen byder på koncert med Dodo & The Dodos og Dr. Diesel. 

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet. Og så har de et stærkt bagkatalog, som de fleste kan synge med på.

Dr. Diesel varmer op med go’ gammeldags rock’n roll, krydret med danske hits!

Fredagens program:
18.00 Pladsen, barer og madboder åbner
19.00 Opvarmningsband går på
Herefter følger Dodo & The Dodos

Lørdag kan I glæde jer til koncerter med Sko/Torp, En Lille Pose Støj og Dr. Diesel.

Sko/Torp var et af 1990’ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause. Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder. Til at bakke op har de Morten Woods på guitar – mere behøves ikke.

En Lille Pose Støj hylder den folkekære musiksmed Kim Larsen med en musikalsk rejse igennem flere årtier. Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, Claus Balslev, består bandet af brødrene Jensen på bas og guitar og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer. Repertoiret udspiller sig udelukkende i Kim Larsens univers. Det vækker glæde og begejstring, når bandets gode kemi og spilleglæde skaber gode oplevelser sammen med publikum.

Dr. Diesel er garanti for go’ gammeldags rock’n roll, krydret med danske hits!

Lørdagens program:
17.00 Pladsen, barer og madboder åbner
18.00 Første opvarmningsband går på

Sommerfesterne afholdes under åben himmel og der vil naturligvis være et stort udvalg af gode drikkevarer i barerne – heriblandt whiskey, gin og moonshine fra eget mikrodestilleri. Hvis sulten skal stilles, eller der bare skal snackes lidt kan madboderne hjælpe.

Overnatning kan bestilles direkte ved Knaplund Destilleri på 31903450 eller info@knaplund.dk.

Vi glæder os til at se en masse glade mennesker på Knaplund Destilleri.
 

Sommerfesterne er arrangeret af Knaplund Destilleri og EventC.

Ved køb af partoutbillet får du dit partoutarmbånd på ved indgangen fredag.

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med din billet.

Dette arrangement har fundet sted

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger