Perry Stenbäck & Dekadansorkestern.

Stakladen Sydfyn

tor 20 apr 2023 20:00

Perry Stenbäck & Dekadansorkestern spiller viser af bl.a Cornelis Vreeswijk, Evert Taube, Dan Andersson, Myhre/Hovland och Stenbäck.

Perry er født og opvokset i Stockholm, uddannet på solistlinien på Rytmisk Musikkonservatorium og nu bosat i Gadbjerg ved Jelling, hvor han bor med sin kone, trommeslageren Christine Dueholm.

Perry Stenbäck har en stor kærlighed bl.a til sit hjemlands troubadourer og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autencitet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.

Danmark og den danske sangskat, har Perry også et godt øje til, og han har bl.a. spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD.

Perrys entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker, hvor han er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil og ikke mindst sit vindende væsen.

Flere gange er Perry Stenbäck blevet nomineret ved Danish Music Awards og i 2009 og 2019 modtog han en grammy som årets instrumentalist, men Perry har også bevist, at han som sanger og fortolker har meget på hjerte.

Perry Stenbäck på vokal og guitar, bakkes op af 'Dekadansorkestern' med Christine Dueholm på trommer og kor, Ulrika Rosdahl på kor  og perkussion og Henrik Kunz på kontrabas og kor og seneste medlem af bandet er Jan Hansen på keyboards. Det velspillende band af lutter rutinerede musikere, har mange års sammenspilserfaring.
De leverer en levende, legende, virtuos musikalsk oplevelse.

"Stille og roligt. Idiotisk musikalsk, dovent swingende, dejligt dynamisk og – først og fremmest – vanvittigt velspillet og –sunget,"- Musikanmelder Steffen Jungersen
 

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger