Fresh Festival

Bülows Kaserne

fre 17 jun 2022 17:00

Er du klar til at give den max gas med FAUSTIX, HEDEGAARD, ALEXANDER BROWN og flere andre fresh DJ’s?

Tag med til Fresh Festival Fredericia og oplev i alt 6 fantastiske DJ's på Bülows Kaserne.
Med forhåbentlig høj sol og summer vibes, glæder vi os til at lange kolde fadøl, drinks, shots og andre godter udover bardiskene.

Vi kan garantere jer for en aften med fart over feltet og vi håber at se dig til en vild fest, som du sent vil glemme.

Pris kun 25 kr. + 25 kr. i gebyr!

FAUSTIX er en dansk DJ og musikproducer. Faustix har været nomineret til blandt andet Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards i flere omgange. Faustix har siden 2009 udgivet singler i eget navn og produceret musik med blandt andre Diplo.

HEDEGAARD er en dansk DJ og musikproducer. Hans remix af Snoop Dogg og Dr. Dre's sang "The Next Episode" gjorde HEDEGAARD til et velkendt navn i det meste af Europa. Remixet er vist mere end 100 millioner gange på YouTube. I 2021 udgav HEDEGAARD sammen med Basim og Johnson “Du Gør Det Godt”, der lå på den danske top 50 i 4 måneder.

ALEXANDER BROWN er lokal og startede sin DJ-karriere lang tid før han måtte komme ind på spillestederne. I dag er han prisvindende producer og DJ, der spiller i hele verden og har besøgt de største danske spillesteder. Mange husker nummeret, Skub til Taget, der i 2009 var gennembruddet i Alexander Browns DJ-karriere. Det gjorde ham landskendt og for alvor en faktor i den danske musikbranche.

RIKKE DARLING
Rikke Darling er Danmarks førende kvindelige DJ, som bl.a. står bag singlerne "Snap That", ”Hullabaloo” og "Giv Mig Coco", hvor sidstnævnte har rundet 3.150.000 streams, alene på Spotify. Udover et mangeårigt residency hos den populære Aalborg-klub “Stygge”, har Rikke spillet landets natklubber tynde, bl.a. på en national clubtour i samarbejde med Cult.
På festival fronten, har hun ligeledes spillet flere større shows bl.a. på Aalborg Karneval, Skrive Festival og Kløften Festival - og ser nu frem mod debuten på TinderBox “MagicBox”-scene og Smukfest.
Med nattelivets genåbning og festens tilbagevenden; har den nordjyske DJ et tætpakket program for resten af året, med masser af shows og nye udgivelser.

NIGHT/MOVES 
NIGHT / MOVES har gennem de sidste år stormet frem med deres udgivelser både nationalt og internationalt.
I deres bagkatalog finder I hårdtslående numre på internationale pladeselskaber som hau5trap og Actuation, samt udgivelser i samarbejde med Tony Junior og TooManyLeftHands.
Gennem 2021 skabte NIGHT / MOVES for alvor opmærksomhed omkring deres navn med remixes for eksempelvis deadmau5 og Wolfgang Gartner.
Derudover leverede de samme år et gæstemix i “deadmau5 pres. mau5trap radio”, som sendes på 28 af de største internationale radiostationer.
I 2022 er duoen aktuelle med deres single 'Stay' og bringer endnu engang deres kompromisløse energi tilbage på festivaler og natklubber.

MIKE OLIVER
Mike Oliver er en up coming dj/producer som allerede i en alder af 18 år, har medvirket på flere artisters kommende album og sange. Som FX Aura Dione, Jack Mensa, Turino, Alexander Brown og mange flere. Mike Oliver startede som dj da han var 13 år, og har allerede udgivet to sange under navnet katapult, nu er han i gang med hans eget soloprojekt, hvor han ville komme til at udgive noget nyt musik i den nærmeste fremtid.

Book en Cabana til Fresh Festival Fredericia

Hold jeres egen lille fest i en cabana til Fresh Festival. Når du booker en Cabana, kan I glæde dig til:

  • 10x entré til festivalen

  • En isspand fyldt med 1 fl. vodka,10 Red Bull, 2 fl. champagne, 20 Breezer

  • En fed aften med musik fra 6 formidable DJ's!

Cabana for op til 10 personer inkl. ovenstående: 5.000 kr.


Køb billet allerede nu, hvis du ikke vil gå glip af Fresh Festival!

Aftenens program:
16.00 Pladsen åbner
17.00 Showstart
23.00 Tak for i aften

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med billetten.

Fresh Festival arrangeres af:
Urbania Beach Bar & EventC

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger