Hornsrock Musikfestival 2022

Hornsrock Musikfestival

fre 03 jun 2022 16:00

Hornsherreds hyggeligste havefest holder 20 års jubilæum. 3 dage med 30 bands, koldt øl, dejlig mad og masser af sjove oplevelser for hele familien. Her får du anderledes og overraskende gode musikoplevelser sammen med gode venner og familier i smukke omgivelser.
Hornsrock præsenterer igen et brag af et musikprogram og som altid en masse hygge og stemning på Hornsherreds største musikevent. Her kan du opleve en masse super dygtige musikere og bands spille den fedeste Rock, Blues, Pop, Country og Akustisk i et dejligt mix over de tre festivaldage.
Oplev bla. Mother Mersy (SE), Love4Prince, Status Quover, Money For Nothing og Dickow´s Poets.
Se hele programmet på www.hornsrock.dk og følg med på FB.
Ud over musikken er der selvfølgelig RockBar, tropebaren”The Island”, Café Noden, lækker mad, også vegetarisk, boder med ting og sager, børneland samt masser af plads til dit telt eller campingvogn.
Hornsrock finder du i udkanten af Skibby, en lille lukket plads omkranset af træer og med fri udsigt ud over markerne mod Selsø. Hornsrock er derfor Hornsherreds Hyggeligst Havefest og er for alle folk der elsker musik, og hygge med gode venner og familien.
 

Ingen

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger