Musical Nights - Mikkel Hvilsom & Christian Collenburg

TEATER95b

fre 27 maj 2022 19:30

Nu kan vi endelig præsentere Musical Nights på Teater95B! Vi har arrangeret 3 unikke koncerter i 2022 med en håndfuld af Danmarks bedste, sjoveste og mest talentfulde solister.

Vær med, når de deler ud af deres yndlings-musicalsange og dykker ned i deres imponerende bagkatalog fra dansk musical. Publikum vil få en unik mulighed for at komme helt tæt på solisterne til denne intime koncert, hvor der bliver plads til at komme hele følelsesregistret igennem. Aftenens koncert byder på mødet med to af Fyns helt egne stor-talenter, nemlig Mikkel Hvilsom & Christian Collenburg.

Mikkel Hvilsom er udannet fra Det Danske Musicalakademi i 2014, og sidenhen har publikum bl.a. kunne møde ham som Rolf i “Sound of Music”, Tommy i “Annie Get Your Gun” begge på Det Ny Teater og Sam i “Ghost” hos Heltemus. Senest har man kunnet opleve ham i den anmelderroste genopsætning af “Into the Woods”i Glassalen i Tivoli, hvor han gentog sin rolle som Jack til stor begejstring for både anmeldere og publikum.

Christian Collenburg er også uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2014 og har efterfølgende medvirket i en lang række af Fredericia Teaters kæmpe publikumssucceser som “Aladdin”, “Klokkeren fra Notre Dame”, “Shubia - The Musical” og “Seebach”. Han imponerede det voksne publikum i 2018 i hovedrollen som Ned Willard i verdenspremieren på Ken Follets “Den Evige Ild” på Bellevue Teater, og i foråret var det børnenes tur, da han indtog scenen på Østre Gasværk som Augustus Gloop i “Charlie & Chokoladefabrikken”. Man kan i øvrigt glæde sig til opleve Christian i rollen som Doody, når One & Only Musicals næste år præsenterer “Grease”.

Showstart: 19.30
Dørene åbner: 19.00
Pris: 195 kr.

Kan du ikke få nok af musical? Så har vi lavet et rigtig godt tilbud til dig!
For bare 495 kr. kan du få alle tre koncerter i 2022 (Full Access). D. 26. august får vi besøg af Johanne Milland & Søren Torpegaard og d. 28. oktober kigger ingen ringere end Carsten Svendsen & Lea Thiim Harder forbi! Læs mere på www.teater95b.dk.

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger