Dragaret

TEATER95b

ons 18 maj 2022 20:00

Så er vi klar til at udvide vores Glitter Nights med endnu et glittrende koncept; DRAGARET!

Vi åbner vores scene for en bred vifte af nogle af landets fantastiske, sjove, dygtige, legesyge, skæve og ikke mindst underholdende drags, som hver gang får selskab af andre spændende artister som fx burlesque-dansere, cabaret-sangerinder, slangemennesker, sabelslugere eller noget helt andet, som vi knapt kan forestille os endnu.

I denne omgang får vi bl.a. besøg af den spooky queen Morgana Le Fay, den sjove drag king Faux Moe og en af danmarks førende burlesque-danserinder Iris Eve, der også giver os en smagsprøve på hendes smukke stemme. Til at lede slagets gang har vi fanget Cassandra Starlight (Cassy if you’re nasty), som udover at guide publikum godt igennem aftenen også deler lidt ud af sine egne sange, som man allerede kan høre nogle af på Spotify.

Vi GLÆDER os til at byde velkommen til denne aften og vi håber, at I vil tage godt i mod vores nyeste tiltag, DRAGARET!

Showstart kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00
Baren er åben til kl. 02.00

Pris: 150 kr. (+ gebyr)


Er du interesseret i at optræde som artist til Dragaret i fremtiden? Vi er altid på udkig efter nye, anderledes, sjove og dygtige performere, og har du et fedt act, du synes passer ind, så tøv endelig ikke med at kontakte os på ldr@teater95b.dk.

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger