Kenny Peter på Als - Tour de Stræu

Æ Værksted

fre 25 nov 2022 20:00

Kenny Peter vender hjem til Danmark for en kort stund for at promovere det sønderjyske album Stræu der udkommer d. 11. november. Det er plade nummer 2 på Kenny's marsk-sønderjyske dialekt!

I foråret 2020 var Kenny Peters genforeningssang feature på DR i dokumentarserien “Sønderjysk for begyndere”. 3 afsnit om Sønderjylland i forbindelse med 100 års jubilæet for genforeningen.

Som en marskens svar på Kim Larsen med omvendt fortegn, sønderjysk dialekt og vid, fortæller Kenny Peter historier der, på elegant vis, spiller ind i hans glade og forunderlige melodier. Tekstuniverset er bredt og humoristisk, med emner som "indvandringen" af rigsdansk-talende i Sønderjylland, livet i udkantsdanmark, småborgerlighed og meget mere i sange som: ”Fremme mand fra Gasse?”, ”Helved (6440)” og ”Hygge”.

Det er både de store og små spørgsmål som bliver udforsket under den sønderjyske lup, der ikke bare begrænser sig til det sydlige område, men tegner et overordnet perspektiv af Danmark, set gennem en sønderjydes briller.

LYT TIL Æ DEBUT ALBUM LIGE HER: https://orcd.co/moejnmojnmoin
Køb CD'en her: https://kennypeter.dk/vare/moejn-mojn-moin/

 

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger