Svendborgsund Dansktopfestival 2023

Christiansminde Strandpark

lør 19 aug 2023 15:00

Svendborgsund Dansktopfestival 2023 løber af stablen torsdag den 17. til lørdag den 19. august 2023.  Du kan læse alt om festivalen på www.svendborgsund.dk, hvor du også finder musikprogrammet.

Forsalget af ølkort og madarrangementer til 2023 er nu lukket.

BILLETTYPER:
Lige nu kan du købe følgende billetter:

1. PARTOUTBILLET
Giver adgang til festivalpladsen torsdag, fredag og lørdag.

2. PARTOUTBILLET - handicappet med ledsager
Giver adgang til festivalpladsen torsdag, fredag og lørdag - samt gratis adgang for ledsager med officielt ledsagerkort.

3. DAGSBILLETTER
Giver adgang til festivalpladsen enten torsdag, fredag eller lørdag. Vælg 3A for torsdag, 3B for fredag eller 3C for lørdag. 

4. DAGSBILLETTER - handicappet m. ledsager
Giver adgang til festivalpladsen enten torsdag, fredag eller lørdag. Vælg 4A for torsdag, 4B for fredag eller 4C for lørdag.
Billetten giver samtdig med dig selv, gratis adgang for din handicap-ledsager med officielt ledsagerkort.

5. HOTEL TROENSE (pakke for 2)  (UDSOLGT!)
6. DANHOSTEL (pakke for 2)  (UDSOLGT!)
6A: DANHOSTEL (WEEKENDPAKKE FOR 2)  (UDSOLGT!)

7. HOTEL SVENDBORG (pakke for 2)  (UDSOLGT!)
7A. HOTEL SVENDBORG enkeltværels (UDSOLGT!)
8. HOTEL GARNI (pakke for 2 (UDSOLGT!)

Øvrig info om hotelpakker: Der tilbydes bustransport fra hotellet fredag og lørdag morgen - samt retur fredag og lørdag aften umiddelbart efter dagens program er slut. Busplanen udsendes i foråret. Der fremsendes én billet pr pakke som gælder for to personer. Oplys navn ved indtjekning på hotellet og vis billetten på festivalpladsen. Hotellet modtager gæstelister i ugen op til festivalen. Kontakt vedrørende hotelpakken rettes til Svendborgsund Dansktopfestival. Billetten kan kun refunderes ved køb af afbudsforsikring. Vær opmærksom på vilkår.  
 

LUKSUS-TIPI FOR 4  (UDSOLGT!)
Nu kan er vi klar med et helt unikt og bekvemt overnatningstilbud. Bare 500 meter fra festivalpladsen, indretter vi en hyggelig tipi-camp. Her får du en færdigopstillet luksustipi i lækker bomuldskvalitet, der er indrettet med fire ægte bokxmadrasser, sommerdyner, hovedpuder og sengetøj - lige klar til at springe i dynerne. I tipien er også fire stole, et bord og batteri-belysning.

Vælg billettype 15 herunder. Tipien er klar til indflytning torsdag den 17. august klokken 12.00 og I har tipien helt til søndag klokken 12.00. Der er plads til fire overnattende i tipien. Prisen indeholder leje af tipi, senge, sengetøj og møbler samt adgang til toilet og bad på tipi-pladsen. Der er ikke festivalbilletter med i prisen, de skal købes særskilt. Der udstedes én billet pr tipi, som skal fremvises ved indtjekning på tipi-pladsen på Øksenbjergvej 49, 5700 Svendborg. Fra tipi-pladsen er der ca 500 meters gang til festivalpladsen. Der arrangeres ikke transport.

AUTOCAMPER-PLADS TÆT VED FESTIVALEN
Vi tilbyder en autocamper-plads bare 500 meter fra festivalpladsen. Her er der adgang til toilet og bad. Pladsen består af en boldbane i rolige omgivelser og har bemandet overvågning. Der er ikke adgang til strøm. Pladsen deles med tipierne.

Vælg billettype 16 herunder. Pladsen er klar til indflytning torsdag den 17. august klokken 12.00 og I kan blive indtil søndag klokken 12.00. Der er ikke festivalbilletter med i prisen, de skal købes særskilt. Der udstedes en billet pr camper, som skal fremvises ved indtjekning på camper-pladsen på Øksenbjergvej 49, 5700 Svendborg. Fra pladsen er der ca 500 meters gang til festivalpladsen. Der arrangeres ikke transport.


MADTILBUD (forsalget er nu lukket)

I 2023 udvider vi muligheden for at bestille maden i forvejen. Vi tilbyder et tema for hver dag. Du skal skal bare vælge billetterne - og antal - nederst i listen her. Der er pause i musikken fra 17.30 til 19.00, så du går ikke glip af musikken. Til gengæld er maden klar til dig, så snart vi holder spisepause, og du slipper for at stå i kø ved madvognene. 

9. TORSDAG: TARTELETFEST I TELTET 
Vi serverer skønne hjemmelavede tarteletter og sørger for høj syng-med-stemning i teltet, når vi torsdag klokken 17.30 holder Den store Tarteletfest! Tag plads ved langbordet og nyd den himmelske spise, som vi serverer fra buffeten i teltet. Tarteletterne serveres som en anretning med seks tarteletter på tallerknen for bare 149 kr. (Du kan tilkøbe ekstra tarteletter i buffeten, hvis sulten rækker til mere.)

10. FREDAG: DEN STORE GRISEFEST
Fredag klokken 17.30 holder vi Den store Grisefest i teltet. Vi sætter gang i Eviva España og andre spanske og danske hits, der leder tiden tilbage til grisefesternes guldalder på Mallorca. Og sælger selvfølgelig sangria i baren denne aften! Udenfor serverer vi aftenens anretning fra de flotte helstegte grise, der har snurret lystigt dagen igennem. Den helstegte gris serveres som en anretning med gris og tilbehør for bare 149 kr.

11. LØRDAGSBAL: STEGT FLÆSK, PERSILLESOVS OG HARMONIKA-VISER!
Lørdag aften klokken 17.30 kalder vi til lørdagsbal, når vi laver teltet til en stor, glad festivalkro. Vi sørger for harmonika-viser fra den lokale harmonika-virtuos, gør en fællesang klar under tallerknen og byder på et stort snapsekort, du kan bestille fra i baren. Og så serverer buffeten denne aften vores nationalret; hjemmelavet stegt flæsk med persillesovs og kartofler. Retten serveres som anretning for bare 149 kr.

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger