Øyunn, Pipaluk & Cecilie Supernova, Olga Chwaszczewska - klassisk og rytmisk på samme scene 2022

Karens Minde Kulturhus

fre 28 okt 2022 21:00

Copenhagen Concert Community præsenterer “klassisk og rytmisk på samme scene 2022” med Øyunn, Pipaluk & Cecilie Supernova og Olga Chwaszczewska, en smuk og rå koncert aften med psykedelisk protestsang, rap, svævende indie pop og sjælfulde cello sonater fra svundne tider.

OLGA CHWASZCZEWSKA ◁◁◁
Findes der mon noget smukkere en lyden af cello?
I hver tilfælde ikke når Olga spiller. Den polske cellist spiller med dragende inderlighed og et medrivende temperament. 
Uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og 1.prisvinder af  International Johannes Brahms Chamber Music Competition 2018 in Gdańsk.
Olga er akademist på Lundbye Akademiet, som er en del af Copenhagen Phil.
Olga har tidligere gæstet Sydhavnen med sin prisvindende strygekvartet Absalon Quartet.

ØYUNN  ◁◁◁
er kunstnernavnet til den norske Danmarks-bosiddende trommeslager Siv Øyunn Kjenstad. Hendes ærlige tilgang til sangskrivning og bandets karakteristiske lyd er fundamentet for numrene, hvor hun synger luftig og tæt i det ene øjeblik, whaler i det næste og rapper i det tredje. Direkte tekster om ensomhed, relationer, selvtillid, support og håb, formidles med stort musikalsk overskud. Musikken er dynamisk og kontrastfyldt – hårdslående groover, med effektklædte vokaler afløses af helt stille og inderlige partier.  
Sammen med sit band og gode venner Kasper Staub på synth og Jens Mikkel Madsen på bas, har hun de seneste par år tilbragt meget tid i studiet, og udgivet en single ”Reach Out” med musikvideo instrueret af Martin Skovbjerg (Av Av Av). De har en helt egen lyd - Kasper med melodisk spil og både åbne og analoge synthlyde, som altid er i bevægelse, Jens Mikkel med modigt basspil, og steady og dejligt beat, Øyunn som er laidback og groovy med crisp trommesound, og et varieret og ekspressivt vokaludtryk.
Siv er iøvrigt trommeslager i Efterklang, skuespiller, filmskaber og komponist. 

Øyunn: trommer, vokal, rap, kompositioner
Jens Mikkel: bas, vokal
Kasper Staub: prophet/klaver, effekter, vokal

PIPALUK & CECILIE SUPERNOVA ◁◁◁
Har været venner siden før Klimakrisen, da de gik på samme skole under den Den Kolde Krig. De har tidligere optrådt til BZ-demoer og filmfestivaler, på klubber i New York og teatre i Paris. Spillet på RF og udsendt 3 albums på forskellige pladeselskaber. 
De er det ultimative kultband. Optræder meget sjældent og der går årtier mellem deres udgivelser. Denne aften er en unik chance for at høre deres nye mørke protest pop, - begge på guitar og vokal. Et sted mellem singersongwriter, punk og dreampop.
Rygterne siger at de har planer om at udgive deres nye musik…


Copenhagen Concert Community takker Knud Højgaards Fond, Københavns Kommunes Musikudvalg og Kgs. Enghave Lokaludvalg for deres støtte.

 

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger