Odense Specialølfestival

Anarkist beer and foodlab

lør 14 jan 2023 12:00

Den 14. januar 2023 kl. 12:00 åbner vi for første gang dørene op for Odense Specialøl Festival på Anarkist - Beer & Food Lab i Odense - og vi glæder os til at præsentere jer for vores nye specialøl festival!
Med Odense Specialøl Festival vil vi, sammen med 17 bryggerier fra hele Danmark, fylde vores lokaler med stande og dertilhørende repræsentanter fra bryggerierne. Bryggerierne vil blive lanceret løbende det kommende stykke tid.

Dagen vil byde på en stor variation af specialøl fra de forskellige bryggerier, beer-battles, konkurrencer og meget mere!  
Der er ingen billetentré, men for at smage på øllene skal du have købt poletter, hvor én polet svarer til en 15 cl. smagsprøve. Disse vil også kunne købes på dagen, og vi kræver ikke man har købt på forhånd.
1 stk. smageglas følger med ved køv af poletpakke, også på dagen.

Poletpakkerne ser således ud:
- 10x15cl + 1 personligt smageglas: – 180 kr.
-  20x15cl + 1 personligt smageglas: – 310 kr.
-  30x15cl + 1 personligt smageglas- 410 kr.

BEMÆRK! Ved køb af studiepris billetter skal der fremvises gyldigt studiekort på dagen. Kan man ikke det, forbeholder vi os retten til at kræve fuld pris.

Så saml dine nærmeste og sæt kryds i kalenderen d. 14. januar 2023, hvor I sammen vil blive taget på en rejse af smagsoplevelser gennem den danske ølverden.

+18

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger