Cocktailaften for Veninder

Spillestedet Kammerateriet

lør 04 feb 2023 18:00

Nu genopstår et af det arrangementer, der gennem Kammerateriets tid på havnen altid har været et sikkert hit: Kammerateriets Venindeaften. Under påskud af et fagligt indhold - denne gang cocktailsmagning - byder vi indenfor til en festlig og varm aften for dig og veninderne - med god tid til at spise, snakke og grine sammen! 

Lørdag den 4. februar byder vi på velkomstdrink og en lækker tapas-inspireret sharefood fra Frederiksøens Madbar. Efter spisning afholder vi en berusende spændende cocktailsmagning, hvor vores cocktailprofessor beretter om fem klassiske cocktails, deres historie - og ikke mindst deres smag! Vi serverer fem af de største cocktailklassikere i elegant smagestørrelse (5 x ca 10-15 cl). Vidste du for eksempel, at Negroni-cocktailen er over 100 år gammel. Eller at White Lady nærmest var 10 år undervejs, før den fandt sin nuværende form i 1929? Og hvorfor søren putter I æggehvide mine cocktails? Og ved du forresten, hvilken cocktail, der så dagens lys, da en ung kvinde i London i senfirserne bad bartenderen om en cocktails “that will wake me up, and then fuck me up.”

Efter cocktailsceancen sætter DJ’en gang i dansegulvet med de største dansehits. Klokken 22.00 åbner vi for andre gæster - og potentielle dansepartnere udefra. 

Du køber:
- Velkomstdrink
- Spisning - sharefood anrettet på fade til bordet
- 5 mini-cocktails (10-15 cl pr stk) og fortællinger om cocktails.
- Lukket selskab 18.00-22.00


I kan reservere bord sammen ved at sende en mail til hej@kammerateriet.dk efter billetkøbet.

18 år

Dette arrangement har fundet sted

Var du der? Hvorfor ikke skrive en anmeldelse

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger