Folkeklubben i Den store Værftshal (NY DATO 2. OKT

Af hensyn til myndighedernes anbefalinger om corona-smitte, udskydes koncerten til 2. oktober.

Ledige billetter til koncerten den 2. oktober udbydes løbende her på siden.”Folkeklubben har satset alt og lavet deres hidtil bedste album”, skrev Politiken i sin 5-hjertede anmeldelser af Folkeklubbens seneste album Sort Tulipan, der ramte landets pladespillere i oktober 2018. Kufferten er således lastet med et stærkt anmelderrost album, når Folkeklubben gæster Svendborg i foråret 2020.

Folkeklubben har over de seneste syv år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre, men når landevejene atter kalder i 2020, bliver det en eksklusiv forårsturné i få, udvalgte byer. Her indtager Svendborg pladsen som den eneste fynske koncert – i et vildt, råt setup i Den store Værftshal på det gamle Svendborg Værft.

Det nye Folkeklubben-album følger op på et i forvejen imponerende bagkatalog med udgivelserne ’Nye Tider’ (2013), ’Danmarksfilm’ (2014) og ’Slå Flint!’ (2016). Med sange som ’Fedterøv’, ’For Pengene’, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’ samt ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Flammende Hjerter’ og titelnummeret ’Sort Tulipan’ fra det nye udspil, er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Dette arrangement er udsolgt

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger