Magtens Korridorer i Svendborg

EN STÆRK TRADITION ER SKABT, når Magtens Korridorer for tredje gang rammer Svendborg og Den store Værftshal den 21. august 2020. Denne gang som en akustisk siddekoncert, der tager højde for corona-situationen.
Det giver en uventet mulighed for at komme helt tæt på Magtens Korridorers sangunivers og dykke anderledes lyttende ind i de stærke tekster.  En stærk koncert med et orkester, der ikke er bleg for at indrømme, at de ELSKER Svendborg...

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamlingsudgivelse med de største hits.

Bandet har turneret intensivt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange og med et til stadighed større og større publikum. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden, og giver det et pusterum fra hverdagen.

KØB TIL HELE GRUPPEN SAMLET
På grund af de særlige coronaregler, skal der holdes afstand mellem personer og grupper. I skal kende hinanden (se definitionen nedenfor) for at købe billetter og sidde sammen - for at hindre smitte til fremmede.  Mellem hver gruppe bliver en ledig plads til næste gruppe. I skal købe en samlet billet for at kunne sidde sammen - der er ikke mulighed for at ændre pladserne efterfølgende.

KØB VIP-BORD
Vi sælger enkelte borde med plads til 10 personer. De er lidt forskudt for scenen og med et skråt udsyn. Her får I mulighed for at sidde en gruppe sammen om et rundt bord. Hvert bord er udstyret med en flaske bobler når I ankommer. I skal kende hinanden (se definitionen nedenfor) for at sidde ved samme bord for at undgå smittespredning til fremmede.


Reglerne lyder:

  • Max 500 deltagere
  • Der skal være en ledig plads eller en meter (fra sædemidte til sædemidte) mellem pladserne. Undtagelsen gælder, for grupper, der i forvejen har tæt kontakt (se definitionen nedenfor). Vi anviser pladser og sørger for afstand.
  • Ved at købe en gruppebillet bekræfter I at tilhøre en samlet gruppe, der i forvejen har tæt kontakt. (se definitionen nedenfor)
  • Alle gæster skal før og efter bidrage til at holde god og sikker afstand og undgå unødig kø. Vi instruerer løbende, og vi beder jer følge vores anvisninger.
  • I må ikke rejse jer for at danse eller lignende. Under koncerten må du pladsen forlades for at gå til bar eller toilet.
  • Undgå råb eller højlydt sang - det kan sprede smitte.
  • Vis hensyn, også til de medgæster, der måske har behov for endnu større afstand end reglerne foreskriver.
  • Vi anviser pladser i hallen. Der kan ikke byttes om på pladser.Fra Kulturministeriet lyder definitionen på en gruppe:
"Grupper, der i forvejen har tæt kontakt, kan sidde ved sammenhængende sæder... Grupper bør kun bestå af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis, det kan fx være medlemmer af samme husstand og tilsvarende nære kontakter, fx kærester m.v."

Dette arrangement er udsolgt

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger