Mezzoforte

Støberihallen

fre 28 maj 2021 20:00

Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983, og var det første band fra Island der turnerede internationalt med stor succes! Mezzoforte viste verden hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skal lyde, og det har de gjort lige siden! Bandet har et stort bagkatalog, og digitale genudgivelser samt intenst turné-arbejde har genskabt interessen for de islandske pionerer! 

Eythor, Fridrik, Johann og Gulli udgør den oprindelige kerne i bandet, og de var i deres midt 20’er da de formede bandet i 1977. Kemien var der med det samme og jazz / rock drengene fra Reykjavik har nu holdt sammen i 40 år, og spillede derfor bl.a. to udsolgte jubilæums shows i Reykjavik i september 2017. Det var Steinar Berg der tidligt så potentialet i bandet. Det tog fire albums at få hul igennem til hitlisterne, og med albummet Surprise Surprise fra 1982 ramte Mezzoforte både hitlister og diskotekernes dansegulve med ’Garden Party’ der i øvrigt blev arrangeret af Chris Cameron. 
Mezzoforte nåede en 17. plads på pop-hitlisten, hvilket er enestående for et instrumentalnummer! 

Nu planlagde bandet en international strategi i samarbejde med pladeselskabet, som bl.a. resulterede i heftig turnevirksomhed, der indeholdt alt fra skrigende fans i Japan til et hav af festivaljobs med så prominente navne som Spyro Gyra, Steps Ahead og Passport som support. Sidenhen har Mezzoforte samarbejdet med en imponerende liste af musikere. 
Og det giver ikke mening at tale om reunion, for Mezzoforte blev bygget til at holde fra starten af! 

Drengene fra Island leverer altid energiske koncerter, der kombinerer virtuose instrumentale improvisationer med deres velkendte melodiske temaer, og Mezzoforte er således den lækre lyd af sportslørdag bare live, tilsat masser af energi og stor intakt spilleglæde! 
Funk / jazz festen er tilbage!


Koncerten er udendørs - på Danmarks flotteste udendørs scene "Posen" med Frederiksborg Slot og Slotssøen i baggrunden.

Afvikling af koncerten sker ifølge alle til den tid gældende Corona-restriktioner, tiltag og forholdsregler.
Med mindre der er krav om siddepladser fra myndighederne, vil koncerten fortrinsvis være stående, men et antal bænke til unummererede siddepladser forrest. 

B-hageriet er endnu engang med og tilbyder koncertmenu inden koncerten.
Der er tre retter der annonceres senere til kr. 245 /kuverten.
Der tillægges kr. 20 i gebyr for formidling og håndtering af menuer.

Lyt til Mezzoforte lige her: blackstarbooking.dk/artists

Vi har i øjeblikket ikke nogen ledige billetter til dette arrangement, men bliv ved med at prøve da vi håber at få flere tilgængelige snart.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger