Copenhagen Gospel Choir Koncert

Timotheuskirken

tor 11 jun 2020 19:30

Kom til gospelkoncert med et af Danmarks største gospelkor. 100 korsangere er på scenen, når koret afholder sin traditionsrige sommerkoncert, som består af både up-tempo gospel, flotte ballader og der bliver også mulighed for at publikum kan synge med på et par sange. Koncerten er afslutningen på forårssæsonen for hold 2.

Til denne koncert medvirker Sabina Mathew som gæstesolist. Sabina er en karismatisk og energisk sangerinde, som har sunget og turneret i hele verden med en lang række store navne, bl.a. Mariah Carey i Royal Arena og Skandinavien. Sabina kommer ud af en ekstremt musikalsk og talentfuld familie og har sunget gospel hele sit liv og har selv ledet flere gospelkor. Til denne koncert vil Sabina fortrylle alle med sin fantastiske stemme og varme nærvær.

Koret akkompagneres desuden af 3 af Danmarks bedste gospelmusikere: Markus Lindell (keys), Mikkel Riber (bas) og Rune Majland (percussion).

Korleder: Anders Butenko.

Billetpris:
Voksen: 85 kr. plus gebyr.
Børn 12 år og derunder: 30 kr. plus gebyr.

Se mere info på www.cphgospel.dk.
Facebook: www.facebook.com/copenhagengospelchoir.

Dette arrangement er blevet aflyst. Hvis du har købt billetter, så kontakt venligst vores kundeservice for information omkring refundering.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger