Skarøfestivalen 2021 (obs: Forsalg til næste år!)

Skarøfestivalen

ons 04 aug 2021 15:00


VI ÅBNER BILLETSALGET TIL 2021-FESTIVALEN.
Stærkt udsædvanligt - det er klart - åbner vi nu billetsalget til næste års festival allerede nu.  Den ligger den 4. til 7. august 2021 og billetterne er klar lige her. Læs herunder hvorfor… :)


Vi har netop medvirket i P4-programmet Public Service, der kiggede på, hvordan et trængt kulturliv kan skabe muligheder i en svær corona-krise. Lytterne bragte gode ideer til torvs, og én af dem lød: Hvorfor åbner I ikke forsalget til 2021-festivalen allerede nu? For at være ærlige, er vi lidt usikre på dén idé, for vi vil jo ikke skabe uberettiget usikkerhed eller forvirring om 2020-festivalen (som vi planlægger og forventer afholdt helt som planlagt henne i august). Men da så flere efter programmet heppede på 2021-ideen, aftalte vi med programmets værter at kaste os ud i det. Som et ærligt og åbent forsøg: Er det en løsning for os små event-virksomheder at trække på gæsternes støtte i denne her udfordrende tid, og forsælge næste års festival allerede nu?
Logikken er, at mange kulturudbydere og eventfolk ligesom os mangler likviditet i en tid, hvor alting er sat i stå. Igen koncerter, intet billetsalg, lukkede barer. Skarøfestivalen afholdes som bekendt af vores iværksættervirksomhed Kammerateriet, der også står bag en række koncerter og events i Svendborg.
Så nu kaster vi os ud i det - helt ærligt og åbent. Billetsalget til Skarøfestivalen 2021 er i gang. Hvad synes I?
Vi udstyrer i øvrigt alle billetter købt frem til september med en UBEGRÆNSET afbestillingsmulighed. Så fortryder du, får du pengene retur igen.

SKARØFESTIVALEN 2021
5. - 7. august
Billetter på http://skaroefestivalen.billet.dk

Vi opdaterer på jeres tilbagemeldinger her på siden og i P4-programmet næste søndag.
Tusind tak for al jeres støtte, opbakning og varme ord i en dum tid.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Kærlige hilsner
Rune og Lasse

Vil sælger ikke længere billetter til dette arrangement online. Der er muligvis stadig billetter til salg i indgangen, og hvis du ønsker yderligere information om dette, skal du kontakte spillestedet eller arrangøren.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger