Hjernen På Overarbejde

Hotel Cecil

man 09 nov 2020 19:00

Vibeke Lunding-Gregersen er specialistgodkendt autoriseret psykolog, autoriseret arbejdsmiljørådgiver og indehaver af Mindwork. Hun er efterspurgt både som foredragsholder, ledelses- og arbejdsmiljørådgiver og deltager i internationalt udviklings- og forskningssamarbejde. Til dagligt arbejder Vibeke med lederudvikling, medarbejderudvikling, trivsel og forebyggelse i både offentlige og private organisationer.


Sådan giver du din hjerne bedre betingelser:
Som deltager får du gode råd og strategier til at give hjernen bedre arbejdsbetingelser, og du lærer, hvordan du indarbejder "compassion" i dagligdagen.

Hverdagen i det moderne samfund er præget af effektiviseringer, forandringer, korte deadlines og konstant jonglering af børn, familie og arbejde. Det udfordrer vores gamle menneskehjerne og har store omkostninger for både organisationer, ledere og medarbejdere.

Med udgangspunkt i den storsælgende bog "Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund" præsenterer psykolog Vibeke Lunding-Gregersen årsagerne til og konsekvenserne af ubalance i menneskehjernen.

I oplægget stilles der spørgsmål til, om den måde, vi sammen har indrettet vores moderne samfund og arbejdsliv på, er holdbar? Om vi er nået dertil, hvor den menneskelige hjerne ikke længere kan følge med? Om vi kan blive ved med ukritisk at optimere, udvikle og forandre? Alt sammen uden at tage hensyn til den vigtigste ressource vi har: Menneskehjernen.

Vibeke beskriver med udgangspunkt i videnskabelige data, hvordan compassion er en unik menneskelig egenskab og evolutionær vinderstrategi, der giver os en naturlig vej til at skabe trivsel og bæredygtig performance. Både privat og professionelt.

Med udgangspunkt i videnskabelige data vil deltagerne se, hvordan compassion:

• er forbundet med psykologisk tryghed
• giver større grad af kreativitet og nysgerrighed.
• øger villigheden til at prøve igen efter fejltagelser.
• gør det nemmere at navigere i skiftende organisatoriske rammer.

Og hvordan compassion har direkte indflydelse på medarbejdernes engagement i virksomheden og på trivsel og balance i hverdagen.

Med andre ord: Hvordan "compassion" betaler sig både i forhold til den menneskelige og den økonomiske bundlinje.
 

Dette arrangement er blevet aflyst. Hvis du har købt billetter, så kontakt venligst vores kundeservice for information omkring refundering.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger