Musikalsk Ølsmagning

Anarkist beer and foodlab

ons 09 dec 2020 19:00

Kan du huske din første koncert med AC/DC, Metallica eller måske Larsen, Lilholt eller Leonard Cohen?
Hvilke minder vækkes i dig, og husker du hvem du delte denne uforglemmelige koncert med og var det i høj solskin?
Ikke den helt sædvanlige måde at introducere en ølsmagning på vel?

Musikalsk ølsmagning er svaret på og idéen om at trække en tidligere ikke set og hørt dimension ind i den klassiske ølsmagningskunst. 
Foruden øllets duft, smag, konsistens og visuelle udtryk udfordres det følelsesmæssige i vores tanker og minder på en spændende og nytænkende måde. 

Til musikalsk ølsmagning kan du opleve Mike Anderson, der har 12 års erfaring i ølbranchen, og som langt over 300 gange har stået på scenen og draget publikum ind i øllets utømmelige sanseunivers. Øllets komposition fører Mike tilbage til en musikalsk oplevelse, og her smeltes hans store passion for øl sammen med kærligheden til musik. 

Fundamentet for musikalsk ølsmagning er blevet grundlagt sammen med, professionel musiksnedker igennem 20 år, Lasse Helvig. Lasse er en legende “live-jukebox”, og han griber de musikalske bolde i lokalet. 
Duoen vil give deres konkrete bud på musik, som passer til øllets komposition. Og publikum inviteres til at komme med inputs som passer ind i deres eget musikalske øl-univers.

Et sprængfarligt og nytænkende koncept, som du bare må og skal opleve.

 

Dette arrangement er blevet aflyst. Hvis du har købt billetter, så kontakt venligst vores kundeservice for information omkring refundering.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger