Trypical Cumbia - Familiekoncert

TEATER95b

søn 20 sep 2020 14:00

Trypical Cumbia er uden tvivl tidens mest populære live latin band i Skandinavien. Bandet der tæller 7 bandmedlemmer fra Colombia, Chile, Costa Rica og Ærø, leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse med garanti for den ægte latinparty stemning. Trypical Cumbia fylder gang på gang spillestederne med danse- og festglade mennesker, som har forelsket sig i gruppens helt fantastiske og originale latindrive, der bliver leveret på et højt professionelt plan med et energiudslip, der har gjort bandet til et uhyre eftertragtet liveband. I oktober forventes en ny single på gaden fra Trypical Cumbia.

Gruppen er blevet kendt for at spille den meget dansevenlige og populære musikgenre, cumbia, som udspringer fra den caribiske del af Colombia, men som har spredt sig og udviklet sig til en af de absolut mest populære musikstilarter i alle de spansktalende lande i Latinamerika. Der er dog også andre latingenrer på repertoiret, som består af delvist egne numre og af gruppens egne fortolkninger af andre latinamerikanske kunstneres værker.

Koncerten varer 50 minutter.

Dørene åbnes 30 minutter før showstart.
 

Dette arrangement er blevet aflyst. Hvis du har købt billetter, så kontakt venligst vores kundeservice for information omkring refundering.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger