Rasmus Nøhr | Villa Nova

Villa Nova

lør 05 dec 2020 20:00

Det er med stor glæde at Event & Booking kan byde hjertelig velkommen til Rasmus Nøhr på Villa Nova 4. og 5. december. Vi glæder os til en aften med alle de hjertelige skønne sange vi alle kender fra Rasmus Nøhr. Denne aften kommer Rasmus med sin trio med Rune Olesen (perc.) og Peter Kjøbsted (bas)
 
En hilsen fra Rasmus:
 
Jeg har aldrig taget billeder, jeg prøver  at huske mit liv med hjertet i stedet. Herfra kommer sangene, som små anekdoter i tusind sorgsøde farver, som regel når jeg går ture, eller sidder med guitaren, og ryger min cigar. Jeg har for at modstå verdens vanvid, samlet landets dejligste musikere, i en skøn analog samhørighed. vi spilder rom på gulvet og påkalder vore forfædre, før vi går på scenen. Så kan jeg vist ikke beskrive det bedre. 
 
Jeg vil råde jer til, at bruge timerne før koncerten, med at mindes jeres kære, og mærke friheden strømme, og hvis I kan komme afsted med det, så dans lidt alene, bare fordi…
 
Jeg håber vi ses, og  god fornøjelse
Rasmus Nøhr
 

Vi har i øjeblikket ikke nogen ledige billetter til dette arrangement, men bliv ved med at prøve da vi håber at få flere tilgængelige snart.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger