Hr. Skægs Hotel

Lillebæltshallerne

lør 20 feb 2021 16:00

Siddende arrangement med nummererede pladser. Sørg for at bestille det antal billetter i samme ordre, som I ønsker at sidde sammen. Kan ikke ændres efterfølgende.

Billetterne sælges nummereret fra nummer 1 og fortløbende. Jo lavere sædenumre, jo tættere er jeres række på scenen, men vi kan ikke på forhånd sige hvilken række I kommer til at sidde på. Hver bestilling (gruppe) placeres samlet, og der laves den lovmæssige afstand til næste gruppe. I bedes ankomme samlet i gruppen i god tid inden koncerten og følge personalets anvisninger. Husk at orientere dig om evt. opdateret information vedr. indgang m.m. op til koncerten.

Gruppe/ordrestørrelse: Maks. 10 og min. 2 stk.

Billet. En billet koster 125 kr. (ekskl. gebyr) uanset om man er et barn eller en barnlig sjæl.

Billet inkl. drikkevarer og snacks. Undgå kø og bestil det hele samlet. For 35 kr. ekstra pr. billet får I: en kildevand eller juice, frugt, pølsehorn og slikposer. Der følger også en lille surprise med, som kan indløses til en god oplevelse for familien i vores lokale bowlingcenter, King Pin Bowl & Diner. 

Covid-19 forholdsregler: Vi følger alle gældende forholdsregler, så I skal bare læne jer tilbage og nyde det flotte show. Vi har sørget for god afstand og rigeligt håndsprit, så I skal bare huske mundbind (til publikum på 12 år og derover) og godt julehumør. I må selvfølgelig tage mundbind af, når I sætter jer på jeres pladser. 

Arrangør: Lillebæltshallerne

Vi har i øjeblikket ikke nogen ledige billetter til dette arrangement, men bliv ved med at prøve da vi håber at få flere tilgængelige snart.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger