Hvide Løgne og Midt Om Natten på Knaplund Destilleri

Knaplund Destilleri

lør 31 jul 2021 16:00

Knaplund Destilleri inviterer til sommerfest i de skønne omgivelser på den jyske hede lørdag den 31. juli 2021.

Glæd jer til hygge med vennerne og fantastiske koncerter, når Hvide Løgne leverer de største danske hits fra 80'erne og 90'erne og Midt Om Natten de bedste fra Kim Larsen og Gasolin.


Smagning
Som tilkøb kan du komme til smagning - pris kr. 175.
Kl. 15.30 Gin og Cocktails Smagning
Smagningen foregår i vores nye store telt, tager ca. en time og er incl. min. 6 smagninger og 3 cocktails.


Overnatning
Ønsker du at overnatte på Knaplund Destilleri kan det bookes på 31903450 eller info@knaplund.dk


Hvide Løgne - de største danske hits fra 80'erne og 90'erne
Få de bedste klassikere serveret live fra navne som Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, Danseorkestret,Dieters Lieder og mange flere.

Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, leveret til din fest af rutinerede og professionelle musikere med en speciel kærlighed til den danske 80’er/90’er scene.

Midt Om Natten - Kim Larsen og Gasolin når det er bedst
Midt Om Natten har eksisteret siden 1997 og er et orkester, der bare skal opleves. Med kærlighed og respekt for sangene og deres forfatter, nationalskjalden Kim Larsen, leveres der en koncert, der er både autentisk, intens og meget tæt på den ”ægte” vare.

Med næsten samme besætning i over 22 år og mere end 900 jobs i kalenderen, er Midt Om Natten kendt i branchen for ægtheden og troværdigheden mod vores "nationalarv”, uanset om kilden er Kim og Kjukken eller klassikerne fra Gasolin-tiden.

Med et orkester af professionelle musikere og Danmarks bedste Kim Larsen-vokal i front, leverer Poul Bonde Nielsen med sin guitar alle de skønne hits. Han efterligner ikke, han lyder bare som Kong Larsen.
Spilleglæde, god kontakt til publikum, professionalisme og nogle musikere, der også bogstaveligt talt kommer ud over scenekanten – det vil du opleve HVER gang

Support Dr. Diesel
Go’ gammeldags rock’n roll, krydret med danske hits! Dr. Diesel har spillet som opvarmningsband for bl.a. Suzi Quatro, Sweet og Slade. Musikstilen rummer fede hits lige fra John Mogensen til AC/DC. Bandet har eksisteret i næsten 25 år og har spillet både på festivaler, mctræf, amerikanerbiltræf og til private fester!


Program:
15.30  Gin og Cocktails smagning (tilkøb 175 kr)

16.00  Knaplund åbner koncert pladsen med barer og madboder - bl.a. Pagoden

17.00  Dr. Diesel

18.30  Hvide Løgne

20.30  Midt Om Natten

22.00  Dr. Diesel

23.00  Tak for i aften


Mad og drikke må ikke medbringes, men kan købes på pladsen.

Koncerterne sælges stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så der kan derfor komme ændringer.

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med billetten.

Sommerfesten er arrangeret af Knaplund Destilleri og EventC

Dette arrangement er blevet aflyst. Hvis du har købt billetter, så kontakt venligst vores kundeservice for information omkring refundering.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger