Partoutbillet - Fredag og lørdag på Knaplund Destilleri

Knaplund Destilleri

fre 30 jul 2021 17:00

Med en partoutbillet får du adgang til sommerfesterne på Knaplund Destilleri både fredag den 30. juli og lørdag den 31. juli.

Glæd jer til hygge med vennerne under åben himmel, god mad, kolde drikke og masser af god musik. 

Fredag kommer Johnny Madsen Band forbi og spiller gudsbenådet rock'n'roll og lørdag er der dømt masser af musik, du kan synge med på med Hvide Løgne og Midt Om Natten.

Smagning
Du kan vælge at komme til Gin/Whiskey/Moonshine og Cocktails Smagning allerede kl. 16.30. Smagningen foregår i vores nye store telt, tager ca. en time og er incl. min. 6 smagninger og 3 cocktails. Dette skal tilkøbes - pris kr. 175.

Overnatning
Ønsker du at overnatte på Knaplund Destilleri kan det bookes på 31903450 eller info@knaplund.dk
 

Fredag
Johnny Madsen Band
…når det gælder gudsbenådet rock'n'roll, så når ingen andre den vestjyske verdensmand til sokkeholderne i det her land. (Gaffa, 5 stjernet liveanmeldelse).

Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er atter klar til at indtage sommeren med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste ved, så kan man ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud.

Et godt sted at starte i den lange, brogede og altid svært underholdende historie om Johnny Madsen, er ved det måske mest specielle debutalbum der nogensinde er udkommet i Danmark. ”De Tørre Er De Best…. Men Våde Er De Flest” var den lange og ikke specielt mundrette titel på denne 1982-udgivelse. Albummet solgte dengang mindre end 500 eksemplarer – og det lå ikke ligefrem i kortene, at det her altså var en slags grundsten i en særdeles langvarig karriere indenfor rytmisk musik. Men albummet rummede perler som ”Æ Kør O Æ Motorvej” og ”Æ Møt Her Te´ En Bal”, sange der senere skulle vise sig at være ret uopslidelige og et par glimrende undskyldninger for at gøre musikken til en levevej. Sidenhen er det blevet til en lang række andre gode udgivelser fra Johnny Madsen – med højdepunkter som bl.a. ”Chinatown, Yellow Moon og Den Sorte Fugl” (1987), det store gennembrudsalbum ”Udenfor Sæsonen” (1988), livealbummet ”Halgal, Halbal” (1982), ”Checkpoint Charlie” (1991) og ”Regnmanden” (2003). En overordentlig god introduktion til hele værket får man på den omfattende opsamling ”De tørre og de bedste” fra 2007.

Support Dr. Diesel
Go’ gammeldags rock’n roll, krydret med danske hits! Dr. Diesel har spillet som opvarmningsband for bl.a. Suzi Quatro, Sweet og Slade. Musikstilen rummer fede hits lige fra John Mogensen til AC/DC. Bandet har eksisteret i næsten 25 år og har spillet både på festivaler, mctræf, amerikanerbiltræf og til private fester!

Program fredag:
16.30  Gin/Whiskey/Moonshine og Cocktails smagning (tilkøb 175 kr)
17.00  Knaplund åbner koncertpladsen med barer og madboder - bl.a. Pagoden
18.00  Dr. Diesel
20.00  Johnny Madsen Band
21.30  Dr. Diesel
22.30  Tak for i aften
 

Lørdag
Hvide Løgne og Midt Om Natten

Glæd jer til hygge med vennerne og fantastiske koncerter når Hvide Løgne leverer masser af gode danske hits og Midt Om Natten tager dig med på en rejse over Langebro, frister dig til at Købe Bananer, inviterer dig til at danse med Kvinde Min, Fru Sauterne og Mig og Molly. 

Smagning
Som tilkøb kan du komme til smagning - pris kr. 175.
Kl. 15.30 Gin og Cocktails Smagning
Smagningen foregår i vores nye store telt, tager ca. en time og er incl. min. 6 smagninger og 3 cocktails.

Overnatning
Ønsker du at overnatte på Knaplund Destilleri kan det bookes på 31903450 eller info@knaplund.dk

Hvide Løgne - alle de store danske hits fra 80'erne og 90'erne
Få de bedste klassikere serveret live fra navne som Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, Danseorkestret,Dieters Lieder og mange flere.

Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, leveret til din fest af rutinerede og professionelle musikere med en speciel kærlighed til den danske 80’er/90’er scene.

Midt Om Natten - Kim Larsen og Gasolin når det er bedst
Midt Om natten har eksisteret siden 1997 og er et orkester, der bare skal opleves. Med kærlighed og respekt for sangene og deres forfatter, nationalskjalden Kim Larsen, leveres der en koncert, der er både autentisk, intens og meget tæt på den ”ægte” vare.

Med næsten samme besætning i over 22 år og mere end 900 jobs i kalenderen, er Midt Om Natten kendt i branchen for ægtheden og troværdigheden mod vores ”nationalarv”, uanset om kilden er Kim og Kjukken eller klassikerne fra Gasolin-tiden.

Med et orkester af professionelle musikere og Danmarks bedste Kim Larsen-vokal i front, leverer Poul Bonde Nielsen med sin guitar alle de skønne hits. Han efterligner ikke, han lyder bare som Kong Larsen.
Spilleglæde, god kontakt til publikum, professionalisme og nogle musikere, der også bogstaveligt talt kommer ud over scenekanten – det vil du opleve HVER gang

Support Dr. Diesel
Go’ gammeldags rock’n roll, krydret med danske hits! Dr. Diesel har spillet som opvarmningsband for bl.a. Suzi Quatro, Sweet og Slade. Musikstilen rummer fede hits lige fra John Mogensen til AC/DC. Bandet har eksisteret i næsten 25 år og har spillet både på festivaler, mctræf, amerikanerbiltræf og til private fester!

Program lørdag:
15.30  Gin og Cocktails smagning (tilkøb 175 kr)
16.00  Knaplund åbner koncert pladsen med barer og madboder - bl.a. Pagoden
17.00  Dr. Diesel
18.30  Hvide Løgne
20.30  Midt Om Natten
22.00  Dr. Diesel
23.00  Tak for i aften

Mad og drikke må ikke medbringes, men kan købes på pladsen.

Koncerterne sælges stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så der kan derfor komme ændringer.

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med billetten.

Sommerfesten er arrangeret af Knaplund Destilleri og EventC

Dette arrangement er blevet aflyst. Hvis du har købt billetter, så kontakt venligst vores kundeservice for information omkring refundering.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger