Kieran Goss & Annie Kinsella

Drauget - Adelers Huse

ons 30 mar 2022 20:00

Kieran Goss er en moderne singer-songwriter fra det vestlige Irland, født ind i en musikalsk familie.Som jurastuderende i Belfast spillede han i klubber og fortsatte bl.a. som sangskriver for bl.a. Mary Black, sideløbende med at han virkede som gademusikant i Tyskland, Frankrig og New York.Han har indspillet utallige albums og er hyldet som én af Irlands store sangskrivere og har vundet mange hjerter verden over.Hans optrædener er legendariske og bærer den dialog med publikum han som ung opøvede på gaden.Kieran vil optræde solo i den første del af koncerten. I andet sæt inviterer han sangeren Annie Kinsella med på scenen.Med sig har han det nye album “Oh, the Starlings”, som er blevet godt modtaget af anmeldere og publikum.


“Individually, they are both gifted singers but when they sing together, magic happens… the harmonies, the chemistry… just sublime.”
– Time Out Magazine –

Dette arrangement er blevet aflyst. Hvis du har købt billetter, så kontakt venligst vores kundeservice for information omkring refundering.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger