Brechtfestival - Marie Galante i Guldsalen

Tango og fransk chanson i en operacabaret af Kurt Weill
Du kender sikkert “Alabama Song” fra Mahagonny og Sørøver Jenny’s Sang fra “Laser og Pjalter begge. Nu kan du også lære Marie Galantes sange at kende i denne forestilling om kærlighed, spionage, prostitution og barmhjertighed.

Marie Galante bygger på Jaques Devals roman fra 1931 om den fattige pige, Marie, fra Bordeaux. Hun bliver bortført til Sydamerika på en lastdamper og bliver sat af i Venezuela. Marie må sælge sin krop for at komme tilbage til Frankrig og bliver ulykkeligvis uvidende involveret i politiske intriger og dobbeltspionage, alt sammen i håbet om at rejse penge til at vende hjem. Hun formår til sidst at købe en billet tilbage til Frankrig, men hendes skæbne er ustyrlig, når den først har taget den forkerte drejning.

Weill komponerede musikken i 1934, mens han boede i eksil i Paris og Copenhagen Chamber Performance har iscenesat en kammerversion af forestillingen, hvor der synges på fransk og handlingen fortælles på dansk.

Copenhagen Chamber Performance skaber scenekunst på højt kunstnerisk niveau, der berører og bidrager ud fra et ønske om via musikken at stræbe mod nærvær i teaterrummet.

Medvirkende:Radmila Rajic – sopran
Edhem Jesenkovic – danser/performer
Adam Ørvad – accordeon
Bo Skjold Christensen – klarinet
Carl Oscar Østerlind – cello
Instruktør: Susanne Breuning

Vil sælger ikke længere billetter til dette arrangement online. Der er muligvis stadig billetter til salg i indgangen, og hvis du ønsker yderligere information om dette, skal du kontakte spillestedet eller arrangøren.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger