Lars Lilholt Band

Den Grønne

lør 21 maj 2022 17:00

En institution på Den Grønne!

LARS LILHOLT BAND også kaldet "De Lyse Nætters Orkester" er en institution på danske live-scene. Siden 1983 har de hver sommer turneret landet rundt og 2022 er ingen undtagelse. Det otte mand store orkester er en altid meget solid og velspillende maskine. Det er medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, bliver leveret merd en spille glæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store.

Tjek bl.a. live albummet der udkom i 2019 - "LIVE PÅ SMUKFEST"

Genren, som er et dejligt mix af folk, pop, rock, kaldes moderne folkemusik. Bandet er aldrig stivnet i "sådan plejer vi at gøre". Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Derfor har både kapelmesteren og bandet formåewt at holde sig på toppen. Det er netop også derfor at de år efter år kan trække et stort publikum til koncerterne, og med 2.5 millioner solgte albums gennem tiderne, vidner det også im Lilholt´s popularitet.

I sætlisten 2022 finder man altid en buket af sange fra Lilholts kæmpe store bagkatalog. De store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed, Kong Pukkelryg og Onkel Christian vil altid ånde i sætlisten, og nu også i selskab med sangen "gik I Byen Med Det Grimme Hold"...et hit (New Boo) af Kwamie Liv som Lars succesfuldt fordanskede i Toppen af Poppen.

Fra Sommeren´s koncerter i 2021 har samtlige anmelderne været meget begejstrede og som Midthyllands avis skrev "Lilholt gav festen vingerne tilbage", eller som Ekstra bladet så bramfrit udtrykte sig "Lilholt Band ramte den lige røven".

Michelle Birkballe Band

Historien om Michelle Birkballe er noget så sjældent, som en ægte rock’n’roll historie på dansk grund!

Fortællingen om opvæksten i Thorsager midt på Djursland i en søskendeflok på seks, hvor hun allerede som barn danner sit eget band og senere tjener til livets ophold som fårehyrde, århusiansk værtshusmusiker og som rengøringskone i et studie, for at kunne indspille sine sange – er en fortælling man på én eller anden måde synes, man har hørt før. Men ikke her i Danmark.
For selvom Michelle Birkballe er født og opvokset med fødderne i dansk muld, så er hendes slægtskab til blues og rock fra Louisiana og andre af rockens arketypiske egne, så stærkt og så uforfalsket, at man let kan komme i tvivl, når man lytter til en sang som hendes ‘I still play my guitar’ fra 2018.

Det er hendes stemme, hendes historie og hendes musik! Hendes hjerteblod og personlighed er så meget til stede, at man kunne tro, at rock’n’roll kommer fra smalltown Thorsager. Og at fortællingen om Michelles opvækst kunne handle om nogle af rockhistoriens største navne.
Michelle Birkballe er en gave til en scene. Hun leverer en sjælden god musikalsk oplevelse hver gang. I guitarkufferten har Michelle masser at tage af, når hun går på scenen. Mest sange fra sine albums, men også andre sange, som hun gør til sine helt egne. Og så kan hun fortælle om sit liv på en så ægte og afvæbnende måde, at ingen går fra en af hendes koncerter uden at have grinet sammen med hende.

Storytelleren er skarp i replikken, når hun råt for usødet fortæller om livets op- og nedture. Alt kommer lige fra hjertet. ”Vrede, sårede følelser og bitterhed er en god følelse at skrive på.
Hvis en fyr har kostet mig for meget energi eller penge, skriver jeg et par sange om ham. Så synger jeg ham ud af systemet, og får samtidig min KODA udbetaling, som jeg selv ser som en slags kompensation for det bøvl der nu har måttet være”. – Michelle Birkballe.

Kl. 17.30 Lokalt Band
Kl. 19.30 Michelle Birkballe
Kl. 21.30 Lars Lilholt Band

Ingen

Dette arrangement er blevet aflyst. Hvis du har købt billetter, så kontakt venligst vores kundeservice for information omkring refundering.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger