Dodo & The Dodos på Knaplund Destilleri

Knaplund Destilleri

fre 24 jun 2022 19:00

Knaplund Destilleri inviterer til sommerfest i de hyggelige omgivelser fredag den 24. juni 2022 med Dodo & The Dodos, En Lille Pose Støj og Dr. Diesel. 
 
Glæd jer til hygge med vennerne og fantastiske koncerter. Det bliver en hyggelig aften under åben himmel og med god mad, kolde drikke og masser af gode sange, du kan synge med på. 

Dodo & The Dodos har med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet. Og så har de et stærkt bagkatalog, som de fleste kan synge med på.

En Lille Pose Støj hylder den folkekære musiksmed Kim Larsen med en musikalsk rejse igennem flere årtier. Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, Claus Balslev, består bandet af brødrene Jensen på bas og guitar og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer. Repertoiret udspiller sig udelukkende i Kim Larsens univers. Det vækker glæde og begejstring, når bandets gode kemi og spilleglæde skaber gode oplevelser sammen med publikum.

Dr. Diesel er klar med go’ gammeldags rock’n roll, krydret med danske hits!

Sommerfesten afholdes under åben himmel og der vil naturligvis være et stort udvalg af gode drikkevarer i barerne – heriblandt whiskey, gin og moonshine fra eget mikrodestilleri. Hvis sulten skal stilles, eller der bare skal snackes lidt kan madboderne hjælpe.

Overnatning kan bestilles direkte ved Knaplund Destilleri på 31903450 eller info@knaplund.dk.

Årets firmafest
Skal koncerten med Dodo & The Dodos være årets firmafest, så tjek tilbud på VIP Batch og Small Batch. Dine medarbejdere vil helt sikkert elske at komme med til den her fest.

VIP Batch indeholder:
Koncertbillet
10 genstande til koncerten
1 Street Food madbillet til koncerten
Knaplunds Guld Gin 250 ml + 3 tonic
(sendes ved bestilling til uddeling til medarbejderne)
Særpris kr. 1.375

SMALL Batch

Koncertbillet
4 genstande til koncerten
1 Street Food madbillet til koncerten
Særpris kr. 868,75

Drikke- og madbilletter udleveres i indgang mod fremvisning af billet.

Vi glæder os til at se en masse glade mennesker på Knaplund Destilleri.
 
Sommerfesten er arrangeret af Knaplund Destilleri og EventC.

Aftenens program:
18.00 Pladsen, barer og madboder åbner
19.00 Første koncert

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med din billet.

Dette arrangement er blevet aflyst. Hvis du har købt billetter, så kontakt venligst vores kundeservice for information omkring refundering.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger