Sommerfest på Kasernen

Bülows Kaserne

lør 27 aug 2022 17:00

Der er garanti for en god fest, når Barock, Decco Band og En Lille Pose Støj lægger vejen forbi Kasernen den 27. august.
 
Hank op i dine festvenner og tag dem med til en hyggelig aften under åben himmel med masser af fede hits, I kan synge med på, kolde drinks og øl i litervis og selvfølgelig god street food til at stille sulten undervejs.

Barock ved, hvad publikum vil have: Gode pop- og rocksange spillet med energi og nerve. Sange man kan synge med på og danse til! Eller bare lytte til, hvis man er i det humør.

Med mange års sammenspil som solid ballast kan de seks fredericianere deres håndværk, og gruppens musikalske fundament er en perlerække af kendte hits fra 80`erne -  læg dertil klassikere fra 5 årtier og krydr med lidt af det bedste nye.

Sange af danske navne som Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Danseorkestret, Gnags, Thomas Helmig, Rocazino, Gasolin, Sko/torp, Halberg/Larsen og TV2 dominerer repertoiret, men også udenlandske navne som ABBA, U2, Tina Turner, AC/DC , Queen, Roxette har fået en plads på sætlisten.

Decco Band er et hold fremragende musikere samlet omkring Decco, der spiller alt, der har "store nosser", som Jacob Decco så yndefuldt formulerer det.

Det vil sige, hard rock a la AC/DC og Guns N Roses, men ligeledes også såsom Roxette og Johnny Cash. Og det kan lade sig gøre, fordi bandet har meget høj kvalitet. Decco Band kan sætte sig 'mageligt mellem mange stole' og få det til at se ud, som om det aldrig var tænkt, at det skulle være anderledes. Decco Band er det eneste band i Skandinavien, der er sponseret af Jack Daniels.

Festen kommer altid helt op at koge….

En Lille Pose Støj hylder den folkekære musiksmed Kim Larsen med en musikalsk rejse igennem flere årtier. Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, Claus Balslev, består bandet af brødrene Jensen på bas og guitar og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer. Repertoiret udspiller sig udelukkende i Kim Larsens univers. Det vækker glæde og begejstring, når bandets gode kemi og spilleglæde skaber gode oplevelser sammen med publikum.

Vi glæder os til at se en masse glade mennesker på Kasernen!
 
Aftenens program:
16.00 Pladsen, barer og madboder åbner
17.00 Første koncert

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med din billet.

Dette arrangement er blevet aflyst. Hvis du har købt billetter, så kontakt venligst vores kundeservice for information omkring refundering.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger