The SoulDios of Love

GlamsbjergHus

fre 22 sep 2023 20:00

The SoulDios of Love leverer stilren, iørefaldende Motown-soul, du ikke kan sidde stille til. Det seks til ni mand store orkesters kærlighed til soulgenren brænder igennem og sikrer, at de største hits fra Al Green, The Temptations, Otis Redding, Stevie Wonder, Ray Charles med flere bliver fremført med en autencitet og energi, der skaber intens soulstemning.
 
The SoulDios of Love slog pjalterne sammen i 2005 og er i dag et rutineret, velspillende og swingende orkester. Musikerne har dyrket stilen længe, hvilket sikrer, at manden i front - Peter Hartvig - har et lækkert og soulet fundament at croone over.
 
Orkesteret leverer en unik samling af de største soulhits fra en scene fyldt med liv. Bandet, har ved flere lejligheder bevist, at genren henvender sig til et utrolig bredt publikum. SoulDios of Love har præsenteret Motown-stemningen ved gymnasiefester, på spillesteder, kroer, forsamlingshuse, idrætshaller m.m. hvorfra der kun er kommet positive tilbagemeldinger.
 

Dette arrangement er blevet aflyst. Hvis du har købt billetter, så kontakt venligst vores kundeservice for information omkring refundering.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger