FACEOFF 2020 billetter

Bliv fan

FACEOFF 2020

   
EN UNIK KONKURRENCE INDEN FOR GYMNASTIKKEN DER REPRÆSENTERER BEVÆGELSESFRIHED, KREATIVITET OG SPÆNDING I DYNAMISKE OG UDFORDRENDE RAMMER, FORAN DANMARKS VILDESTE PUBLIKUM.

FACEOFF er et eksplosivt, indtagende og storslået event inden for bevægelse og actionsport. Med elementer fra gymnastik, tricking, breakdance og parkour, underholdes og forbløffes publikum i hallen og inddrages i danmarks fedeste gymnastikfest. FACEOFF samler sportens bedste atleter i en konkurrence og et event hvor grænserne for den menneskelige krop og dens bevægelsesmuligheder bliver udfordret og udforsket.
.
FACEOFF har ingen indviklede og komplicerede reglementer, der begrænser atleterne i deres kunnen. Der opfordres derimod til kreativitet, eksperimentering og personligt udtryk. Konkurrencen er let at følge og underholdende for et bredt publikum.

Konkurrencen afholdes for 6 gang og bliver større og vildere end nogensinde før.

FACEOFF x Crew:
Lørdag d. 19. december kl. 19.
Pris. 275 kr + Gebyr.
Endnu engang åbnes dørene i Forum Horsens, til danmarks vildeste gymnastikevent.
4 hold bestående af nogle af verdens bedste gymnaster, imod hinanden i 6 udfordrende discipliner.
FACEOFF x Crew er en sindsoprivende gymnastikkonkurrence med et hæsblæsende tempo. Man skal endnu engang se frem til et udsolgt Forum Horsens med danmarks vildeste publikum.

FACEOFF x Individuals:
Fredag d. 18 december kl. 19-22.
Pris. 275 kr + Gebyr.
Efter en kæmpe succes i 2019, åbner vi endnu en gang dørene til FACEOFF x Individuals. 16 af verdens bedste gymnaster dyster i et intenst og nervepirrende udskillelsesløb om æren til at kunne kalde sig den ultimative FACEOFF champ.

FACEOFF x Partout:
18.-19. december 2020.
Pris. 450 kr + Gebyr.
Den ultimative FACEOFF oplevelse. 1 billet der giver adgang til både FACEOFF x crew + Individuals. Den store bombe, masser af ild og vejen ind til gymnastikhimlen.


FACEOFF x Camp:
12-13 Juni.
Pris. 150 kr + Gebyr.
Er det ikke helt nok bare at se konkurrencerne? Skal du bare leve det - hele weekenden? Byg stemningen op inden konkurrencerne og fortsæt den efter, på FACEOFF x Camp. Vi arrangerer teltplads med alle de nødvendige faciliteter LIGE ved siden af Forum Horsens, hvor du kan slå dit eget telt op, nyde stemningen, hygge med vennerne og være klar når dørene åbner (og lukker). Husk madpakken, godt humør og skiftetøj - og snup en weekend med en 24/7 FACEtival!

FACEOFF x Afterparty (18+):
Lørdag d. 13 Juni. kl. 20.00 - 04.00ish
Pris. 200 kr + Gebyr.
Årets gymnastikoplevelse = Årets Afterparty. Når Forum er lukket ned, åbner vi dørene til FACEOFF x Afterparty og fortsætter den fede stemning! Kærlighed, energi, ild, knivskarpe kunstnere på scenen og åben bar med alle de fedeste mennesker fra landets ubetinget vildeste sportsgrene! En af de fester man virkelig (VIRKELIG!) husker!
OBS!! Festen er for +18 år

FACEOFF 2020 datoer og billetter

fre 18 dec 2020 19:00

Forum Horsens, Horsens

FACEOFF x Partout 2020

Udsolgt

fre 18 dec 2020 19:00

Forum Horsens, Horsens

FACEOFF x Individual 2020

Køb billet

lør 19 dec 2020 19:00

Forum Horsens, Horsens

FACEOFF x Crews 2020

Udsolgt

fre 18 dec 2020 16:00

Forum Horsens, Horsens

FACEOFF x Camp

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger