FACEOFF 2019 billetter

Bliv fan

FACEOFF x MAIN EVENT 14. - 15. juni 2019

EN UNIK KONKURRENCE I GYMNASTIKKEN DER REPRÆSENTERER BEVÆGELSESFRIHED, KREATIVITET OG SPÆNDING I DYNAMISKE OG UDFORDRENDE OMGIVELSER.

Efter 4 år med konkurrencer er FACEOFF et hurtigt voksende event inden for bevægelse og actionsport. Med elementer fra gymnastik, tricking, breackdance og parkour, underholdes og forbløffes publikum i hallen og verden via livestream. FACEOFF samler sportens bedste atleter i en konkurrence og et event hvor grænserne for den menneskelige krop og dens bevægelsesmuligheder bliver udfordret
.
FACEOFF har ingen indviklede og komplicerede reglementer, der begrænser atleterne i deres kunnen. Der opfordres derimod til kreativitet, eksperimentering og personligt udtryk. Konkurrencen er let at følge og underholdende for et bredt publikum.

FACEOFF x Individual
D.14. JUNI kl.19.00-22.00 (Dørene åbner kl.18.00)

En ny individuel konkurrence vil i 2019 se dagens lys. 20 af sportens bedste gymnaster mødes i et spændende udskillelsesforløb i kampen og æren om at kunne kalde sig ultimativ FACEOFF atlet. I gennem 5 discipliner vil gymnasterne få mulighed for vise deres spidskompetencer og alsigdigned, og de 4 bedste vil til sidst mødes i nervepirrende finale.

Pris: 249kr + gebyr

FACEOFF x Crew
D.15. JUNI kl.16.00-19.00 (Dørene åbner kl.15.00)
Med 4 hold der konkurrere mod hinanden i 6 udfordrende discipliner, er FACEOFF CREW en sindsoprivende gymnastikkonkurrence for hold, der forløber i et hæsblæsende tempo. Sidste år vandt team Jylland i et udsolgt Forum Horsens.

Pris: 249kr + gebyr

FACEOFF x Partout
D.14. -15. JUNI
FACEOFF x Partout billetten giver adgang til hele FACEOFF x Main Event. Dette betyder adgang til FACEOFF x Individual og FACEOFF x Crew.

Pris: 349 + gebyr

 

FACEOFF x Teltplads

Kommer du langvejs fra til FACEOFF? Eller er humøret så højt efter konkurrencerne at du ikke har lyst til at køre hjem? – Så er der her en ny mulighed.

CAMP FACEOFF – er et græsområde ved Forum Horsens hvor der fra fredag til søndag er mulighed for at slå et telt op og overnatte. Der vil være adgang til omklædningsrum hvor man kan ramme et toilet og bad.

Bliver det primitivt? – YES
Bliver det hyggeligt? – Helt sikkert

Pris: 100kr pr. person + gebyr

FACEOFF 2019 datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til FACEOFF 2019 i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger