FACEOFF 2021 billetter

Bliv fan

Info om FACEOFF 2021:

EN UNIK KONKURRENCE I GYMNASTIKKEN DER REPRÆSENTERER BEVÆGELSESFRIHED, KREATIVITET OG SPÆNDING I DYNAMISKE OG UDFORDRENDE OMGIVELSER.

Efter 5 år med konkurrencer er FACEOFF et hurtigt voksende event inden for bevægelse og actionsport. Med elementer fra gymnastik, tricking, breackdance og parkour, underholdes og forbløffes publikum i hallen og verden via livestream. FACEOFF samler sportens bedste atleter i en konkurrence og et event hvor grænserne for den menneskelige krop og dens bevægelsesmuligheder bliver udfordret

D.17 december: FACEOFF x Individuals
Tidspunkt: 19.00-22.00 (dørene åbner kl.18.00)
Lokation: Forum Horsens

Efter en kæmpe succes i 2019, åbner vi endnu en gang dørene til FACEOFF x Individuals. Et udvalg af verdens bedste gymnaster dyster i et intenst og nervepirrende udskillelsesløb om æren til at kunne kalde sig den ultimative FACEOFF champ.


D.18 december: FACEOFF x Crew
Tidspunkt: 19.00-22.00 (dørene åbner kl.18.00)
Lokation: Forum Horsens

Endnu engang åbnes dørene i Forum Horsens, til danmarks vildeste gymnastikevent. 4 hold bestående af nogle af verdens bedste gymnaster, imod hinanden i 6 udfordrende discipliner.
FACEOFF x Crew er en sindsoprivende gymnastikkonkurrence med et hæsblæsende tempo. Man skal endnu engang se frem til et udsolgt Forum Horsens med danmarks vildeste publikum.

FACEOFF 2021 datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til FACEOFF 2021 i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger