Farmageddon - Steen "Nalle" Nielsen billetter

Bliv fan

I over et årti kæmpede jeg en ensom kamp mod depression, der ødelagde både forhold og karriere og nær havde kostet mig livet, indtil jeg i 2018 i ren og skær desperation over ikke længere at kunne rumme det hele valgte at tage bladet fra munden og fortælle verden, hvordan jeg i virkeligheden havde det. Siden har jeg åbent og ærligt fortalt om depression og selvmordstanker på scenen og via Facebook, og det kulminerer nu i et helt unikt comedyshow.

Farmageddon er en post-apokalyptisk fortælling i ruinerne af en verden ramt af nederlag, skilsmisse og psykisk sygdom. Det handler om at være sin egen værste fjende og om en familiefar i fyrrene, der er tvunget til at starte forfra, efter hans verden er styrtet i grus. Men det handler også om at rejse sig fra asken, om at genfinde sig selv og om at finde tilbage til livet.

Det er uden tvivl det mest personlige show, jeg nogensinde har lavet. Det bliver på een gang sjovt, tragisk og lærerigt, og det giver et sjældent blik bag facaden hos den grædende klovn, der har viet sit liv til at få andre til at le, mens han skjuler sin egen smerte. Velkommen til min verden. Velkommen til Farmageddon.

Steen “Nalle” Nielsen

Farmageddon - Steen "Nalle" Nielsen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Farmageddon - Steen "Nalle" Nielsen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger