Fatoumata Diawara med DR Big Band billetter

Bliv fan

Oplev en af verdensmusikkens stærkeste stemmer på internationalt plan, når Fatoumata Diawara indtager Koncertsalen sammen med DR Big Band. Den Grammy- og Oscar-nominerede maliske sangerinde er kendt for sin stærke sceneoptræden, og i anledning af hendes besøg er DR Big Band forstærket med Dawda Jobarteh på kora og Diawaras faste guitarist Yacouba Kone.

Hun bor i Paris og er en af verdensmusikkens mest strålende stjerner i disse år. Hun har optrådt med ikoner som Oumou Sangaré, Roberto Fonseca og Herbie Hancock. Og så har hun medvirket i en række franske og afrikanske film og musicals, bl.a. den multiprisvindende og Oscar-nominerede Timbuktu.

I Danmark har den maliske skuespiller, singer-songwriter og sangerinde Fatoumata Diawara kun optrådt enkelte gange, men nu indtager hun for første gang scenen i Koncertsalen sammen med DR Big Band og et stærkt musikalsk program med musik fra alle hendes tre albums Fatou (2011), At home (2016) og særligt Fenfo (2018).

Selvom hun har været vidt omkring i sin imponerende karriere, har Fatoumata Diawara aldrig tidligere kastet sig ud foran et ægte big band. Det gør hun denne aften i Koncertsalen, hvor DR Big Band blænder op for sin berømte amerikansk-nordiske sound i en række helt nye arrangementer af Diawaras fængende – og ofte politisk ladede – afropop-numre.

Se frem til en energisk debut i DR Koncerthuset, hvor DR Big Band er udvidet med den dansk-gambiske kora-spiller Dawda Jobarteh og Diawaras faste guitarist Yacouba Kone, der kan fyre op under aftenens karismatiske hovedperson.

Aftenens dirigent og arrangør er Geir Lysne.

Fatoumata Diawara med DR Big Band datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Fatoumata Diawara med DR Big Band i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger