For fuld damp med veterantog Odense-Tommerup i efterårsferien billetter

Bliv fan

For fuld damp med veterantog Odense-Tommerup i efterårsferien

Det er ren nostalgi og hygge, når Danmarks Jernbanemuseum kører for fuld damp med veterantog fra Odense til Tommerup på Vestfyn og retur. Tag familien med på tur i de brune vogne og mærk historiens vingesus. I fornemmer varmen fra kedlen og dufter røgen fra skorstenen. Trækkraften er damplokomotivet K 563 fra 1899. Det er bygget hos Esslingen i Tyskland, men efter danske specifikationer og tegninger. Det er et mellemstort lokomotiv, der oprindelig blev brugt til landsdelstog til at køre mellem de større byer, men hurtigt blev for lille og derfor overflyttet til sidebanerne. Turen varer ca. 1½ time inkl. ophold på stationen i Tommerup. Der køres to ture – en om formiddagen og en om eftermiddagen.

 

Få rabat til Danmarks Jernbanemuseum

Ved fremvisning af din billet til veterantoget får du 25% rabat på entréen til Danmarks Jernbanemuseum i perioden 12.-20. oktober.

 

Afgange

Tur nr. 1:

Afgang Odense Banegård kl. 10.45

Ankomst Odense Banegård kl. 12.16

 

Tur nr. 2

Afgang Odense Banegård kl. 12.50

Ankomst Odense Banegård kl. 14.32

 

Dette gælder for begge ture:

• Der er afgang fra Odense Banegård, hvor spornummer så vidt muligt vil fremgå af skærmene på banegården. Kom i god tid inden afgang.

• Der er tale om unummererede pladser.

• Toget standser i Tommerup, hvor afstigning er mulig. Påstigning er mulig, hvis der er plads ombord på toget. Af- og påstigning kræver dog fortsat billet til hele turen.

• Ved fremvisning af veterantogsbilletten får du 25% rabat på entréen til museet i perioden 16. til 24. oktober 2021.

•Barne- og klapvogne kan medtages ombord, såfremt der er plads i pakrummet på toget. Alternativt kan barne- og klapvogn - efter aftale med billetsalget - opbevares på museet under kørslen. De er ikke under opsyn. Barne- og klapvogne skal hentes, inden museet lukker kl. 16.00

For fuld damp med veterantog Odense-Tommerup i efterårsferien datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til For fuld damp med veterantog Odense-Tommerup i efterårsferien i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger