Foredrag og snapsesmagning: Din egen julesnaps billetter

Bliv fan

Denne aften fokuserer vi på julesnaps og snapsens historie i Danmark. Du får mange tips og ideer til hvordan du kan nå, at lave din egen julesnaps samt mulighed for at smage forskellige kryddersnapse. Er du mere til en god cocktail med din egen gin kommer vi også omkring den.

Snapsens historie i Danmark startede tilbage i middelalderen i nærheden af Horsens og har siden udviklet sig for både høj og lav. Vi smager på historiske snapse, snapse lavet på både bær, planter og frugter og krydderier der kan købes i supermarkedet.

Har du selv lyst til at komme i gang, er der rig lejlighed til spørgsmål i løbet af aftenen samt få en pose eller to med hjem med ingredienser.

Foredragsholder er Jan Kristiansen der med sine mere end 35 års erfaring har lavet kryddersnaps og holdt mange foredrag og snapsevandringer i naturen. Du er velkommen til at besøge Jans website: www.snapsogurter.dk

Under foredraget bliver der udskænket 6 smagsprøver af Jans egne kryddersnapse, svarende til 3 genstande. Snapsen er sponsoreret af Brøndums Klar.
Der vil efterfølgende også være mulighed for at købe FÆNGSLETs egen Kryddersnaps, lavet af Jan i et begrænset antal.

Foredrag og snapsesmagning: Din egen julesnaps datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Foredrag og snapsesmagning: Din egen julesnaps i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger