Fra jord til bord billetter

Bliv fan

Rudersdal Kammersolister har taget hul på den tredje sæson i rækken af temakoncerter om De Fire Elementer. Den mere end 2000 år gamle teori om elementerne er for længst tilbagevist og overtaget af læren om atomer og molekyler, men ild, luft, jord og vand spiller stadig en stor rolle i vores verden. De er betingelser for livet, men kan også i deres ekstreme form true livet, hvorfor temaet spiller ind i den aktuelle klimadebat. 

Med titlen “Fra jord til bord” er inspirationen til denne koncert hentet i madens verden. Vi skal høre Per Nørgårds musik til Babettes Gæstebud krydret med oplæsning fra bogen, samt musik af bl.a. Mozart og Leclair. 

Endvidere vil prof. emeritus Ole Mouritsen fra Institut for Fødevarevidenskab tage os med ind i smagens forunderlige verden og gøre os klogere på, hvorfor nogle fødevarer altid går hånd i hånd, fx østers og champagne.

Artist biografi: Rudersdal Kammersolister blev dannet i 2017 og har siden givet koncerter i Tyskland, Norge, Sverige, Polen og Rusland. I efteråret 2022 udkom deres første cd-udgivelse, som fik topanmeldelser i internationale musikmagasiner inkl. 5 stjerner i BBC Music Magazine.

Medvirkende: Christine Pryn, violin - Isabelle Bania, bratsch - John Ehde, cello - Manuel Esperilla, klaver

Koncerten er arrangeret af Musikforum - en sammenslutning af innovative musikere, der holder koncerter, hvor form og/eller repertoire skiller sig ud.

Fra jord til bord datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Fra jord til bord i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger