Franklin Zoo billetter

Bliv fan

Københavnerbandet Franklin Zoo spiller medrivende og tung rockmusik og i front står en af nordens stærkeste forsangere foran et gedigent og erfarent band, hvilket ofte har givet anledning til ublu sammenligninger med bl.a. Alice In Chains, Soundgarden, Tool og Black Sabbath. Det er tungt, det er melankolsk, det er interessant. Det er vanedannende, aggressivt og med hjertet på rette sted uden hensyntagen til genrer og stilbetegnelser.

Franklin Zoo har igennem årelang sceneerfaring og massiv turnéaktivitet (særligt i udlandet) opnået en anseelig anerkendelse og et bundsolidt ry fra den voksende fanbase. Én ting står klart: Passionen og dedikationen skinner umiskendeligt igennem og sikrer gennemførte koncertoplevelser og rocksange, der sætter mindet om Franklin Zoo fast hos publikum.

RESUMÉ
2012-2014 - Franklin Zoo’s første udgivelse EP2012 bød på fem solide rocknumre, som udmærkede sig ved en meget karakteristisk frontvokal. Den blev hurtigt efterfulgt af det noget hårdere, anmelderroste debutalbum, UNTAMED (2013). Debutalbummet var direkte medvirkende til international interesse for Franklin Zoo og i kølvandet på dette fulgte derfor turné i bl.a. Holland, Tyskland, Sverige, Danmark og Finland i 2012-2014. Franklin Zoo vandt Årets Rock Act 2013 til Bands Of Tomorrow Awards og Årets Hard-Rock Navn 2014 til Fatter Eskil Prisen og har desuden spillet både officielt og uofficielt på Spot Festival (2011-2014). 2015 - Turné i Danmark, Sverige, Tyskland, og Holland samt udgivet endnu en EP med et tungere og mørkere udtryk, som i samarbejde med producer Jacob Bredahl blev udgivet på bandets første vinyl (7”). Herfra har singlen ’Walk Alone’ været i flittig rotation på flere landsdækkende radiokanaler.
Bandet lukkede 2015 af med festivalkoncerter, heriblandt Nordic Noise (DK) samt Copenhell 2015 (DK) - 2016 - Til august udsendte bandet albummet RED SKIES som vidner om en interessant udvikling med en nyere, mere aggressiv lyd og et deslige mere indadvendt, melodisk udtryk. Albummet er atter produceret af Jacob Bredahl og udgives via Mighty Music / Target Group på vinyl, CD, download/streaming og følges op med turné og showcases igennem 2016-17.

Franklin Zoo datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Franklin Zoo i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger