Fredericia Art Festival billetter

Bliv fan

STOR KUNSTFESTIVAL I FREDERICIA

Fredericia får sin helt egen kunstfestival, som under navnet Fredericia Art Festival første gang løber af stablen i weekenden den 19.-21. november 2021.

23 kendte kunstnere fra hele landet vil deltage i kunstmessen, der afholdes i Eksercerhuset og allerede nu er standene udsolgt.

De 23 udstillere er:
Aksel Kraglund
Betina Hesselhof
Charlotte Bruun
Emil Staal Tonne
Jan Schuler
Jytte Dusgaard
Jan Thomas
Vibeke Joan Andersen
Kai Glad
Rie Brødsgaard
Mette Hansgaard
Peter Lundberg
Helle Dupont
Sidsel Brix
Susanne Ydo
Leif Nyholm
Gerda Buchgraitz
Frank Buchgraitz
Karen Willesen
Susanne Mølby
Judith Langellier
Henning Severin Pedersen
Helene Engholm Michelsen

En dagsbillet koster kr. 50,00 og udover entré får man også mulighed for at vinde et gavekort til brug i en af standene. Når du køber billet, vælger du frit om du vil bruge billetten fredag, lørdag eller søndag.

Der vil i forbindelse med kunstfestivalen blive afholdt foredrag med bl.a. Lars Kræmmer, som kommer og fortæller om “Artmoney” – kan man male sine egne penge?

Musikken leverer bla. Emil Tonne, der også deltager på messen som kunstner.

Fredag bydes på guidet kunstvandring rundt i Kanalbyen for både gæster og lokale borgere. Fredericia kan være utrolig stolte af at have kunst i verdensklasse i Kanalbyen.

Lokale kunstnere udstiller på Maskinmesterskolen. Navnene offentliggøres inden længe.

De lokale gallerier i indre by vil også være åbne og hvis kunstnere vil lave åbne atelier, vil der også være mulighed for det.

Udover billed- og skulpturkunst, vil der i den indre by blive afholdt en lysfest. Byportene og Det Hvide Vandtårn vil blive oplyst i forskellige farver og så arbejdes der på at lave lys i hele havnebassinet i Gammel Havn.

Der udgives et kunstmagasin, hvor der på et bykort vil blive markeret, hvor der sker noget. Og der vil løbende og frem til festivalen ske en præsentation af de deltagende kunstnere gennem pressen, Facebook og Instagram.

Fredericia har virkelig noget at se frem til i 2021 – glæd jer!

Åbningstider:
Fredag 15-19
Lørdag 10-16
Søndag 10-16

VIGTIGT: Du vælger selv om du vil bruge din billet fredag den 19/11, lørdag den 20/11 eller søndan den 21/11 - uanset hvad der står på din billet.

Fredericia Art Festival datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Fredericia Art Festival i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger