Fredericia DJ Festival billetter

Bliv fan

Tag med til Fredericia DJ Festival og oplev 6 fantastiske DJ's fra scenen i thansen arena.

FAUSTIX er en dansk DJ og musikproducer. Faustix har været nomineret til blandt andet Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards i flere omgange. Faustix har siden 2009 udgivet singler i eget navn og produceret musik med blandt andre Diplo.

HEDEGAARD er en dansk DJ og musikproducer. Hans remix af Snoop Dogg og Dr. Dre's sang "The Next Episode" gjorde HEDEGAARD til et velkendt navn i det meste af Europa. Remixet er vist mere end 100 millioner gange på YouTube. I 2021 udgav HEDEGAARD sammen med Basim og Johnson “Du Gør Det Godt”, der lå på den danske top 50 i 4 måneder.

ALEXANDER BROWN er lokal og startede sin DJ-karriere lang tid før han måtte komme ind på spillestederne. I dag er han prisvindende producer og DJ, der spiller i hele verden og har besøgt de største danske spillesteder. Mange husker nummeret, Skub til Taget, der i 2009 var gennembruddet i Alexander Browns DJ-karriere. Det gjorde ham landskendt og for alvor en faktor i den danske musikbranche.

NIGHT/MOVES 

RIKKE DARLING

MIKE OLIVER


Køb billet allerede nu, hvis du ikke vil gå glip af denne fest!

Praktisk info:
Showstart kl. 19.00
Dørene åbner kl. 18.00

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med billetten.

Fredericia DJ Festival arrangeres af:
Rock Under Broen & EventC

Fredericia DJ Festival datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Fredericia DJ Festival i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger