Fredrik Lundin's 5 Go Adventuring Again billetter

Bliv fan

Tomasz Dabrowski: trompet
Fredrik Lundin: sax
Petter Hängsel: trombone, synth
Joel Illerhag: bazantar
Anders Provis: trommer
 
Siden Fredrik Lundin ankom til den danske jazzscene i 1981 har den elegante og eksplosive musiker haft fuld fart på og mere på hjerte end de fleste. Lundin har spillet i et utal af sammenhænge, hvor han har bidraget med sit originale og virtuose spil, bl.a. i selskab med Marilyn Mazur Group, vokalisten Trine Lise Væring samt i sit eget store orkester Fredrik Lundin Overdrive. Samtidig er han en fremtrædende komponist for moderne ensembler, teater og jazzgrupper.

Det gælder også saxofonistens nyeste udspil 5 Go Adventuring Again, som sidste år udløste den fornemme Carl-pris og en DMA Jazz. Fredrik Lundin har her etableret et "lille" orkester med en stor og rigt facetteret lyd. Et stærkt krydret og ekspressivt udtryk, der rummer masser af billedskabende historier med titler som f.eks. Hound of Baskerville og Being In a Dark Place.

Med på holdet er fire prægtige musikalske personligheder, der sparker til den og på bedste vis formår at udnytte alle kvintettens klanglige muligheder. De 5 er vilde med at udfordre publikum. Sådan skal jazz nemlig også være. Eventyret kommer til dem, der tør opsøge det 

Fredrik Lundin's 5 Go Adventuring Again datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Fredrik Lundin's 5 Go Adventuring Again i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger