Gary synger Cohen billetter

Bliv fan

Oplev den fantastiske guitarist og cohenfortolker Gary Snider synge et udvalg af Leonard Cohens bedste sange i Tvilum kirke.
Gary Snider har siden 2016 begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange.
Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund. Gary reciterer udpluk, så publikum inspireres til at lytte mere intenst til de poetiske og til tider komplekse tekster.
Gary og Leonard har mange ting til fælles. Begge er fra Canada og blev født ind i jødiske familier med musikalske mødre. De mistede begge deres fædre, da de var små drenge. Som unge mænd, rejste de fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet. Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og USA. For Garys vedkommende blev Danmark lykkens land!
Som Gary siger: 'Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende. Nu, efter Leonards død, føles det som en ærefuld opgave at dele hans livsværk'.
Hør eksempler på Garys Cohenfortolkninger på www.snider.dk
Efter en times koncert følger vi faklerne ned til Gudenåen, hvor Skorup-Tvillum sogn er vært ved en gang varm suppe.
Efter suppen mødes vi igen en halv time i kirken, hvor kirkens sognepræst Kristoffer Uhre Knattrup - selv mangeårig Cohenfan - vil fortælle om Cohens tekstunivers.
 
Billetter købes i forvejen på tvilum.billet.dk
- eller i døren, hvis der ikke bliver udsolgt i forsalg.
Arrangør: KK44 Festival og Skorup-Tvillum sogn

Gary synger Cohen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Gary synger Cohen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger