Marie Frank og Moonjam genåbningskoncert billetter

Bliv fan

Dobbeltkoncert med Marie Frank og Moonjam

4. juni 2021 kl. 20.00

To store velrenommerede danske musiknavne, Marie Frank og Moonjam, stiller op til en dobbeltkoncert i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter den 4. Juni. Koncerten er blevet til som et samarbejde mellem Musikviften, Bjerringbro Højskoleforening og Bjerringbro Kultur- og Idrætscenter. Så det kan du godt glæde dig til, når corona’en forhåbentlig begynder at lette.

Marie Frank, der stiller op som duo, markerede I 2019 20-året for debutalbummet ”Ancient Pleasures”, der med kæmpehits som ”Symptom Of My Time” og ”Under The Water” fra den ene dag til den anden gjorde hende til fast inventar på koncertscener og radiokanaler over hele landet. Hun vandt en sikker plads i danskernes hjerter. Hendes sange og karakteristiske stemme ramte tidens ånd rent, og blev en del af soundtracket for en generation. 

Det er stadig de samme dyder der trækker folk til Maries koncerter, der er fulde af det nærvær og den autenticitet på scenen, som hun altid har mestret. Små historier knytter tråde imellem sangene, og som duo med den faste samarbejdspartner Anders Pedersen (The DeSoto Caucus, PowerSolo m.fl.) der er en sand musikfortæller, hylles publikum ind i et varieret lydbillede præget af spontanitet, legesyge og stort musikalsk overskud.

Marie Frank er en sangskriver med en usædvanlig kombination af melodi-øre, kant og nerve, og har til stadighed udviklet sin sangskrivning og musikalske udtryk. Sangene skrives nu på dansk og musikken bevæger sig over i en hybrid, hvor Marie Franks akustiske guitar stadig spiller en stor rolle, men hvor elektriske trommer, steel guitar, banjo, keyboards og sang væver sig ind og ud af hinanden.

Moonjam 

Pop-tryllerier, musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl. Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM…

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne, men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide at det der opstår live, lige nu og her, lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise, og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage dig på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister. Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden…

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år – med mere end 60 koncerter om året – hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.

Der skal være plads til begejstring, og med et “action-packed” sceneshow der virkelig er i bevægelse, så tæller hver en kvadratmeter, når der danses og performes…

Kærsåbrødrene stiller i Bjerringbro med en sextet. Her er det den Rock’n Roll-prægede udgave af Moonjam, der optræder, hvor især guitaristen Mikkel Nordsø farver lydbilledet. Mikkel og Morten har jo også et ret godt greb over den musikstil, de grundlagde med hedengangne Sneakers! Foruden dem selv, Morten Kærså på vokal og keys og Rasmus Kærså på vokal og bas samt  Mikkel Nordsø på guitar, er Bobby Ricketts på sax,  Henriette Krogh på trommer og Maibrit Olesen på vokal med på holdet. Så du kan godt glæde dig til et brag af en koncert. 

Marie Frank og Moonjam genåbningskoncert datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Marie Frank og Moonjam genåbningskoncert i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger