Girls in Airports billetter

Bliv fan

Med ny musik i bagagen dykker de fem musikere i bandet Girls in Airports ind i sig selv og ned i musikken. Melodierne på det sjette album, Dive, optræder som kollektive forløb, der går på kompositoriske vandringer langs sindets bevægelser og vokser vildt i et spændingsfelt mellem lys og mørke, liv og død, optimisme og mismod.

Det danske band Girls in Airports er til november aktuelle med deres sjette album, der bærer titlen Dive. Musikken er skabt ud fra en indre nødvendighed og markerer en frisættelse af bandets lyd, hvor ideerne pibler frem på en måde, der er ny i bandets musik. Lyduniverset er en videreudvikling af bandets genreløse lyd, men bevæger sig mod mere udsvævende passager og psykedeliske stemninger.

Musikken tager kompositoriske vandringer i sindet og åbner op for en eksistentiel abstraktion, der afspejler, hvordan de fem bandmedlemmer i mødet med musikken dykker ned i noget, der er større end dem selv og transcenderer dem fra et jeg til et vi. Med en mindre melodisk lyd og en mætning af følelser, stemninger og selvstændige fortællinger tages lytteren med på denne rejse ind i musikken og ind i sig selv.

OM GIRLS IN AIRPORTS:

Det danske band Girls in Airports er bosat i København og er en af få unge, danske indie-jazzbands, som er lykkes med at slå igennem i udlandet. I Tyskland repræsenteres de af landets førende bookingselskab og spiller for fyldte koncertsale, hvor end de kommer hen. Deres musik er tidligere udgivet på det toneangivende britiske label Edition Records, heriblandt albummet ’Live’ fra 2017. Bandet har turneret i lande som USA, Kina, Brasilien, og i det meste af Europa.

Bandet består af Martin Stender på saxofon og fløjte, Lars Greve på saxofoner og klarinet, Mathias Holm på keyboards, Victor Dybbroe på perkussion og Anders Vestergaard på trommer.

Girls in Airports datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Girls in Airports i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger